Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Delft Fringe Festival (1)

Het Delft Fringe Festival is één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. In een periode van 11 dagen presenteert het Delft Fringe Festival jaarlijks ruim 400 voorstellingen van 50 makers op 23 locaties.

Omschrijving:
Het Delft Fringe Festival is één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. In een periode van 11 dagen presenteert het Delft Fringe Festival jaarlijks ruim 400 voorstellingen van 50 opkomende makers op 23 verrassende locaties in de historische binnenstad van Delft. De spannende combinatie van onverwachte locaties en ambitieus talent maakt het festival een jaarlijkse must-see tijdens de zomer. Het Delft Fringe Festival vormt voor makers een onmisbare ‘missing link’ tussen opleiding en werkveld. Voor makers is het na hun afstuderen moeilijk hun weg in de podiumkunstensector te vinden. Er zijn weinig speelplekken waar jonge talenten zich kunnen laten zien en de concurrentie is moordend. Het Delft Fringe Festival biedt makers de mogelijkheid hun talenten uit te proberen op publiek en daarvan te leren.

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor Delft Fringe Festival!

Kom tijdens het Delft Fringe Festival helpen als publieksmedewerker, kassamedewerker, promotiemedewerker of productiemedewerker.

Vacature ingevoerd op: 14-05-2018
Goedgekeurd op: 14-05-2018

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina