Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Nierstichting (2)

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en ťcht kunnen leven.

Omschrijving:
De Nierstichting is 50 jaar actief. In die tijd hebben we al heel wat dromen kunnen realiseren. Door te durven. En te doen. Maar nog steeds is er die harde werkelijkheid. Dialyseren is geen leven, maar overleven. Jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiŽnten. Mensen gaan dood door het tekort aan donornieren. Wij dromen dat we nierziekten kunnen genezen. Dat we nierpatiŽnten hun leven kunnen teruggeven. We durven daarbij buiten de gebaande paden te gaan. We durven als gezondheidsfonds zťlf te innoveren en te investeren in baanbrekend onderzoek. En we doen. We doen er alles aan om de wachtlijst te verkorten, meer succesvolle transplantaties mogelijk te maken en nierschade te voorkomen. We ondersteunen onderzoek ťn brengen de knapste wetenschappers bij elkaar om onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen. Nierziekten genezen. NierpatiŽnten hun leven teruggeven. Dat gaat ons lukken. Door te blijven durven en doen. Deel je onze droom?

Organiseert u graag?

Bent U enthousiast en wilt u het verschil maken voor nierpatiŽnten? Dan is de Nierstichting op zoek naar u. Help mee en word coŲrdinator!

Vacature ingevoerd op: 21-06-2018
Goedgekeurd op: 21-06-2018

Collectanten Nierstichting

Help jij 2 uurtjes mee in jouw buurt? Kleine moeite, groot verschil! Word collectant en help mee om nierpatiŽnten hun leven terug te geven.

Vacature ingevoerd op: 20-06-2018
Goedgekeurd op: 20-06-2018

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina