Aanmeldformulier

Alle vacatures voor vrijwilligerswerk worden bij ons gebundeld op één website: www.ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. Voor iedere gemeente hebben we een eigen subdomein waarmee per gemeente de relevante vacatures getoond worden.

Om er voor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier opgenomen wordt, kunt u uw informatie aan ons doorsturen. Wij zorgen er voor dat die informatie geplaatst wordt.

Het is mogelijk dat u daarna zelf uw vacatures gaat beheren. U krijgt daarvoor van ons dan de inloggegevens.

Naam organisatie of aanbieder:
Naam contactpersoon:
Telefoon:
E-mail adres:
Op het moment dat wij uw organisatie en/of uw vacature hebben opgenomen, ontvangt u een bericht. U kunt zich vervolgens registreren en zelf uw gegevens aanvullen en van foto's voorzien.

Wij willen met onze organisatie graag opgenomen worden in IkWilVrijwilligerswerkDoen.nl.
Meteen een vacature toevoegen:
De beheerder van ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. U kunt ten alle tijden contact opnemen indien u niet tevreden bent met het wel of niet plaatsen.

Vacatures en diensten opgenomen in ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl kunnen ook opgenomen worden in een arrangement van u of van een andere ondernemer. U wordt daar dan van op de hoogte gesteld en u kunt daar uiteraard bezwaar tegen maken.

Vrijwilligers Vacaturebank
info@ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl