header

Over ons

Zoek je vrijwilligerswerk?

Via ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl kun je gemakkelijk vrijwilligerswerk vinden bij jou in de buurt. Je kunt de gemeente selecteren waar je graag vrijwilligerswerk wilt doen. Je kunt ook aangeven met welke doelgroep je wilt werken en welk soort vrijwilligerswerk je zoekt. 

Als je een vacature hebt gevonden die je wel wat lijkt kun je daarop reageren. Je kunt je belangstelling kenbaar maken door online een formulier in te vullen. Je gegevens komen dan terecht bij de organisatie met die vacature en zij nemen met jou contact op. Wij doen verder niks met je gegevens, deze worden niet door ons bewaard. 

Begin met zoeken!

Ben je benieuwd naar de vacatures voor vrijwilligerswerk bij jou in de buurt? Begin hier met zoeken. 

Zoek je vrijwilligers? 

Dan zit je goed bij de vacaturesite ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. Al sinds 2010 brengt ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samen.

Voordelen ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl 

Welke voordelen biedt ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl:

1. Vacatures plaatsen voor iedereen mogelijk.
Je kunt als individuele organisatie zelf vacatures plaatsen. Ook vrijwilligerssteunpunten kunnen dit doen voor organisaties in hun werkgebied. Wat ook kan is dat je als gemeente een contract afsluit: organisaties in je gemeente kunnen dan zelf vacatures plaatsen en je hebt er als gemeente geen omkijken meer naar. 

2. Lage kosten.
Er zijn geen hoge kosten gemoeid met het plaatsen van je vacatures op ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. Lees hier meer over de mogelijkheden.

3. Geen opslag persoonsgegevens.
Het platform ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl houdt geen persoonsgegevens bij van ge´nteresseerde vrijwilligers. Alle (persoons)gegevens die een ge´nteresseerde voor een vacature doorgeeft belanden rechtstreeks bij de organisatie met die vacature. Er vindt dus geen centrale gegevensopslag plaats van vrijwilligers.

Introductieaanbod:

Heb je interesse om voor jouw organisatie vacatures te plaatsen op ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl? Neem contact met ons op voor het speciale introductieaanbod.

De vacaturesite ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl is een initiatief van Kenniscentrum Vrijwilligers. Kijk hier voor meer informatie over Kenniscentrum Vrijwilligers.