header

Ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl biedt de volgende mogelijkheden voor het plaatsen van vacatures.

Introductieaanbod:

Maak nu kennis met de mogelijkheden van Ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. door gebruik te maken van het introductieaanbod:
Hiermee kun je gratis met je organisatie 2 maanden lang een vrijwilligersvacature plaatsen op Ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. 
Interesse? Neem contact met ons op.

Gemeente abonnement:

Heb je interesse namens je gemeente? Je gemeente kan een collectief abonnement afsluiten voor alle organisaties in de gemeente. Zij kunnen dan zelfstandig vacatures plaatsen: op onze landelijke vacaturesite ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl, maar ook op de lokale vacaturesite www.vrijwilligerswerkingemeenteX.nl (dit laatste kan een bestaande regionale vacaturesite zijn of eentje die wij voor je creŽren).
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers steunpunt abonnement:

Als Vrijwilligerssteunpunt kun je ook een abonnement afsluiten op ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl Je kunt dan als bemiddelaar voor organisaties in je regio vacatures plaatsen: op onze landelijke vacaturesite ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl, maar ook op je lokale vacaturesite www.vrijwilligerssteunpuntABC.nl (dit laatste kan een bestaande regionale vacaturesite zijn of eentje die wij voor je creŽren).
Interesse? Neem contact met ons op.

Organisatie abonnement:

Vertegenwoordig je een organisatie die vrijwilligers inzet? Bijvoorbeeld bij een bibliotheek, zorg- of welzijnsinstelling, museum of andere organisatie? Ook jouw organisatie kan vacatures plaatsen op ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. Ontdek de mogelijkheden via ons introductieaanbod: hiermee kun je met je organisatie gratis 2 maanden lang een vrijwilligersvacature plaatsen op Ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl. 
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.