Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Er zijn 109 resultaten gevonden.
Aafje Aafje
Zorgorganisatie Aafje heeft in de regio thuis en verpleeghuiszorg. In de regio Capelle is dat de Rozenburcht en Roo van Capelle wij hebben verschillende doelgroepen ouderen bij ons wonen in 24 uurs zorg en begeleiding
lees meer lees meer
Adviesraad sociaal domein Capelle aan den IJsselAdviesraad sociaal domein Capelle aan den IJssel
De ASD stelt zich tot doel om op het vlak van het sociale domein de belangen van de meest kwetsbare groeperingen binnen de gemeentelijke samenleving te behartigen.
lees meer lees meer
AFS NederlandAFS Nederland
AFS verzorgt sinds 1947 belangeloos interculturele uitwisselingen tussen Nederlandse en buitenlandse jongeren met als doel het bevorderen van begrip tussen verschillende culturen en zo te komen tot een leefzamer maatschappij
lees meer lees meer
Amaliazorg OirschotAmaliazorg Oirschot
Amaliazorg is een sfeervolle zorginstelling met aandacht voor de cliŽnt. Wij bieden woon-, welzijns- en zorgdiensten aan ouderen vanuit vijf moderne woonzorgcentra in Noord-Brabant. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
lees meer lees meer
AnnaTuinAnnaTuin
Een duurzame plek voor cultuur, ontspanning en vertier.
lees meer lees meer
Atletiekvereniging DESAtletiekvereniging DES

lees meer lees meer
Autisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVAAutisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVA
De Nederlande Vereniging voor Autisme (NVA) zet zich in voor mensen met autisme, hun familie en andere betrokkenen. Het doel van de NVA is de maatschappelijke positie van kinderen en volwassenen met autisme te versterken.
lees meer lees meer
Bakkerijmuseum De GrenswachterBakkerijmuseum De Grenswachter
In Luyksgestel staat ťťn van de vier bakkerijmusea van Nederland. Hier wordt brood gebakken volgens oude traditie en recept in een hout gestookte oven uit 1850.
lees meer lees meer Luyksgestel
Bibliotheek de Kempen Bibliotheek de Kempen
Huis van lezen en mediawijsheid! Dit betekent dat we onze kennis en kunde samen met onze collectie inzetten om mensen te ondersteunen bij participatie en zelfontplooiing.
lees meer lees meer
Bibliotheek Gooi en meerBibliotheek Gooi en meer
Bibliotheek Gooi en meerí is voor iedereen vrij toegankelijk.
lees meer lees meer
Bibliotheekservice Passend Lezen Bibliotheekservice Passend Lezen
Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je bij Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen en collecties.
lees meer lees meer
Bijna Thuis Huis OirschotBijna Thuis Huis Oirschot
Wanneer de zorg in een ziekenhuis niet meer nodig is en het thuis niet (meer) gaat, kan in het Bijna Thuis Huis in Oirschot op een heel persoonlijke manier in een huiselijke omgeving alle nodige zorg worden geboden.
lees meer lees meer
Brede Raad 010 Brede Raad 010
De Brede Raad 010 is het onafhankelijk adviesorgaan van het Rotterdams college van B&W voor wat betreft het sociaal beleid. De WMO, de Jeugdwet, de Participatiewet en ook armoedebeleid en schulddienstverlening zijn aan het sociaal domein verbonden.
lees meer lees meer
Buddyzorg Limburg Buddyzorg Limburg
Wij zetten buddy's in bij in Limburg thuiswonende ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen en bij kinderen en jeugdigen met obesitas, die bezig zijn met leefstijlverandering. Ook ouders worden betrokken.
lees meer lees meer Sittard- Geleen
Buurauto bvBuurauto bv
Buurauto is een jong en dynamisch autodeelbedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in mobiliteit en marketing.
lees meer lees meer
Buurtpreventie Gemeente BladelBuurtpreventie Gemeente Bladel

lees meer lees meer Bladel
Cabaret Onvermeidelijk
In 2001 wordt het Cabaret Onvermeidelijk. Inmiddels heeft de groep een prachtige reputatie opgebouwd en kan zich elk jaar verheugen op twee goed bezochte avonden in de grote zaal van Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.
lees meer lees meer
Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem
Het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) de Zwanebloem is een onderdeel van de omgevingsdienst Midden-Holland en stimuleert duurzaam denken en handelen bij leerlingen op de basisschool.
lees meer lees meer
De BoeiDe Boei
GGzE De Boei is een Inloop locatie waar we klaar staan voor mensen vanaf 18 jaar die tijdelijk professionele hulp nodig hebben. We organiseren diverse activiteiten bij jou in de buurt en begeleiden je met zelfstandig wonen.
lees meer lees meer
De Goei PlakDe Goei Plak
De Goei Plak is een 2e huiskamer voor kwetsbare ouderen uit het dorp Bladel.

lees meer lees meer
De HoeksteenDe Hoeksteen
Wekelijks genieten 270 deelnemers uit de Kempen (met een verstandelijke beperking) o.l.v. 120 enthousiaste vrijwilligers van allerlei leuke ontspanningsactiviteiten in ons clubgebouw de Hoeksteen aan de Marktstraat te Bladel.
lees meer lees meer
De Kempen SpecialsDe Kempen Specials
De Kempen Specials is een vrijwilligersinitiatief voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. We hebben een bijzondere samenwerkingsband met AIC De Kempen, een onderdeel van de NVA
( Nederlandse Vereniging Autisme).
lees meer lees meer
de Luisterlijn
De Luisterlijn biedt een luisterend oor aan iedereen die daar behoefte aan heeft. 24 uur per dag, 7 dagen per week zitten professioneel getrainde vrijwilligers klaar voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek.
lees meer lees meer
De Luisterlijn 2
Sensoor is al meer dan 50 jaar, dag en nacht, bereikbaar voor een luisterend oor. Per telefoon, chat of e-mail. Nieuwe vrijwilligers voor onze telefoon- en chatdienst zijn hard nodig. Sensoor heeft 26 locaties verspreid over het hele land.
lees meer lees meer
de Punt Arkel
Wij willen iets doen in onze eigen leefomgeving. Schoon wonen, schoon consumeren en mensen treffen die zich betrokken voelen bij de natuur. Dat typeert de activiteiten van Stichting de Punt het mooist!
lees meer lees meer
Dutch Double Bass FestivalDutch Double Bass Festival
Dutch Double Bass Festival is het festival voor iedere muziekliefhebber waar de contrabas en basgitaar centraal staat. Met optredens van onder andere Grammy-winnaar Richard Bona, Dominic Seldis en de bassisten van het Concertgebouworkest.
lees meer lees meer
Gemeente BladelGemeente Bladel

lees meer lees meer
Humanitas Rijnland Humanitas Rijnland
Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens.
lees meer lees meer
Humanitas Rotterdam BORHumanitas Rotterdam BOR
Begeleide omgangsregeling (BOR): voor ouders ťn kind
lees meer lees meer
Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)
IETS DRINKEN" is een landelijk initiatief georganiseerd door stichting Autisme Netwerk Nederland, VOOR en DOOR mensen met autisme vanaf 18 jaar.
lees meer lees meer
IVN 2
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland.
lees meer lees meer
Jacobushoeve VessemJacobushoeve Vessem
De Jacobushoeve wil een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen welkom is.
lees meer lees meer Vessem
Joris ZorgJoris Zorg
Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuis, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert. De organisatie kent korte lijnen en er heerst een sfeer van openheid.
lees meer lees meer
KempenEnergieKempenEnergie
KempenEnergie is een energievereniging die zich richt op het wegwijs maken in het doolhof van mogelijkheden voor energiebesparing en/of het zelf lokaal opwekken van duurzame energie in de Kempen.
lees meer lees meer
Kempenmuseum De Acht ZalighedenKempenmuseum De Acht Zaligheden
Kempenmuseum De Acht Zaligheden heeft als doel de cultuur- en streekhistorie van de Kempen te behouden, te ontsluiten en te presenteren. We zijn toegankelijk voor een breed publiek en met een bovenregionale aantrekkingskracht.
lees meer lees meer
KempenTVKempenTV
Streekomroep de Kempen is een lokale omroep in Brabant die Radio uitzendingen, een Beeldkrant en TV-journaal verzorgt voor de Kempische Gemeenten: Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel de Mierden (ca 10.000 inwoners).
lees meer lees meer Hapert
Kempisch Inloophuis Kempisch Inloophuis
Inloophuis voor mensen die met kanker te maken hebben of gehad en voor naasten van kankerpatiŽnten.
lees meer lees meer
KOP (Kempisch Ondernemers Platform) TechniekportaalKOP (Kempisch Ondernemers Platform) Techniekportaal
Stichting Techniekportaal de Kempen brengt onderwijs en techniek in de regio bij elkaar!
lees meer lees meer
Lunet zorgLunet zorg
Lunetzorg- ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken en het invullen van hun vrije tijd. De cliŽnten zien wij als medemensen. Uitgangspunt hierbij is dat we vraaggericht werken, de individuele wensen en keuzemogelijkheden
lees meer lees meer
Maaltijden via ZuidzorgMaaltijden via Zuidzorg
Voor de meest kwetsbare thuiswonende doelgroep bezorgt Maaltijden via Zuidzorg wekelijks maaltijden en boodschappen.
lees meer lees meer
Maaltijdservice De KempenMaaltijdservice De Kempen
De vrijwilligers van de Stichting bezorgen warme en koelverse maaltijden in de Kempen. Inmiddels 90 vrijwilligers houden zich bezig met deze belangrijke voorziening voor met name ouderen.
lees meer lees meer
Maatjesproject PuttenMaatjesproject Putten
Pameijer ondersteunt kinderen en volwassenen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmerlingen. Hierbij betrekken we hun naasten, vrijwilligers en de lokale omgeving. We stimuleren dat mensen-zodra zij dit kunnen- zich inzetten
lees meer lees meer
Marente, Hospice De mare

lees meer lees meer
MEE Zuidoost BrabantMEE Zuidoost Brabant
CliŽntondersteuning MEE Zuidoost Brabant biedt informatie, advies en ondersteuning op maat. Samen met u kijken wij wat nodig is, we maken gezamenlijk een plan en waar nodig betrekken we de mensen uit uw omgeving erbij, zodat u zelf weer verder kunt.
lees meer lees meer
Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant
Mentorschap Midden en Noordoost Brabant werft mentoren.
Mentoren behartigen de belangen van cliŽnten die gedeeltelijk of geheel wilsonbekwaam zijn op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Een mentor wordt door de rechter benoemd.
lees meer lees meer
Mercy Ships Holland Mercy Ships Holland
Mercy Ships is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die een vloot van ziekenhuisschepen exploiteert in ontwikkelingslanden.
lees meer lees meer
Nationaal OuderenfondsNationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met bedrijven en instanties, vrijwilligers en medewerkers zetten we ons in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.
lees meer lees meer
Natuurcentrum Gorinchem Natuurcentrum Gorinchem
Op het Natuurcentrum Gorinchem is er altijd iets te doen voor jong en oud.
lees meer lees meer
OktoberOktober
Het creŽren van omstandigheden waardoor ouderen en verpleging/verzorging behoevende mensen zolang mogelijk in meerdere of mindere mate zelfstandig functioneren.
lees meer lees meer
Omgaan met PestenOmgaan met Pesten
Stichting Omgaan met Pesten is in 2004 opgericht om het gedachtegoed van Dieta Uyterlinde, de grondlegger van de methode Ďomgaan met pesten,í te verspreiden. De Stichting is een professionele organisatie, met trainers in Nederland en BelgiŽ.
lees meer lees meer
Onderlinge Hulp ReuselOnderlinge Hulp Reusel
Onderlinge Hulp Reusel is een vereniging die zich ten doel stelt hulpbehoevende personen of organisaties financiŽle of materiŽle bijstand te verlenen en die openstaat voor Reuselse mensen die ziek zijn en extra financiŽle kosten hebben.
lees meer lees meer Reusel
Onderweg ReizenOnderweg Reizen
Organiseren en begeleiden van vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking en of een vorm van autisme.
lees meer lees meer
Ontmoetingscentrum Voor Anker, Landgoed WellenseindOntmoetingscentrum Voor Anker, Landgoed Wellenseind
Ontmoetingscentrum Voor Anker biedt een pure buitenbeleving door educatie, maatschappelijke inzetbaarheid, het bieden van producten van eigen grond en de prachtige natuur op het Landgoed Wellenseind.


lees meer lees meer Lage Mierde
Pameijer, WV GruttoPameijer, WV Grutto
Pameijer ondersteunt kinderen en volwassenen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Hierbij betrekken we hun naasten, vrijwilligers en de lokale omgeving. We stimuleren dat mensen- zodra zij dit kunnen- zich inzetten
lees meer lees meer
PBR - Platform Buitenlanders RijnmondPBR - Platform Buitenlanders Rijnmond
Het Platform Buitenlanders Rijnmond (PBR) is al meer dan 28 jaar dť koepelorganisatie voor migrantenzelforganisaties in Rotterdam.
lees meer lees meer
Petje af OisterwijkPetje af Oisterwijk
Petje af ontvangt 28 zondagen per jaar nieuwsgierige kinderen (10 t/m 14 jaar) en inspirerende gastdocenten (18 tot 80+).
lees meer lees meer
Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)
Verhuren van( les) ruimtes aan muziekdocenten en bands,contactavonden muzikanten, aanbod workshops geluid-licht-en beeldtechniek, jongeren inloop, podium bieden aan diverse soorten bands, try-outs enz.
lees meer lees meer
Praktijkhuis BladelPraktijkhuis Bladel
In het Praktijkhuis kunnen deelnemers vaardigheden leren om een stapje verder te komen.
lees meer lees meer
Progplaza
Startend platform voor promoten symfonische rock (progressieve rock)
lees meer lees meer Vlagtwedde
R.K. Begraafplaats BuitenveldertR.K. Begraafplaats Buitenveldert
R.K. Begraafplaats Buitenveldert is de oudste begraafplaats van Amsterdam maar. Vrijwilligers nemen een aparte plek in op onze begraafplaats. Zij zijn een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening.
lees meer lees meer
Reuma Patienten Vereniging (RPV) de Kempen en omgevingReuma Patienten Vereniging (RPV) de Kempen en omgeving
Belangenbehartiging voor mensen met reumatische aandoening. Informatieverstrekking, lotgenotencontact.
Belangrijke activiteit zwemmen in warm water onder juiste begeleiding.
lees meer lees meer
Revalidatie Zwem- en Sportvereniging de DobbersRevalidatie Zwem- en Sportvereniging de Dobbers
RZSV De Dobbers biedt mensen die om medische redenen moeten revalideren de mogelijkheid om te sporten en te zwemmen. Sporten specifiek voor ex-hartpatiŽnten, zwemmen in extra verwarmd water.
lees meer lees meer
Robin Edgar
Auteur van boek over kansen op de arbeidsmarkt
lees meer lees meer
Rode Kruis De ZalighedenRode Kruis De Zaligheden
Het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Daartoe mobiliseren we de kracht van menslievendheid en solidariteit; we creŽren een wereld waarin mens
lees meer lees meer
Rode Kruis District IJsselland/ Twente
Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel van het grootste humanitaire netwerk ter wereld: de internationale Rode Kruis beweging.
lees meer lees meer
Save an Animal / Help een dier
Wij zijn een voedselbank voor dier en baas. Indien nodig helpen hebben wij meerdere boerderijen in hun onderhoud en behoud in Nederland en BelgiŽ.
lees meer lees meer Noordwijkerhout
Save the Children NederlandSave the Children Nederland
Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ís werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft onze aandacht en zorg.
lees meer lees meer
Seniorenvereniging BladelSeniorenvereniging Bladel
Seniorenvereniging Bladel is een vereniging voor alle senioren van 50 jaar en ouder uit de kern Bladel.
lees meer lees meer
Sint Jacob Sint Jacob
Sint Jacob biedt liefdevolle, deskundige zorg aan ouderen. En dat lukt nůg beter met de hulp van onze vrijwilligers. Zij brengen plezier, gezelschap en ontspanning. Ze bieden een luisterend oor of helpende hand.
lees meer lees meer
Speel-o-theek Samenspel,BladelSpeel-o-theek Samenspel,Bladel
Uitlenen van speelgoed, jaarlijkse speelgoedbeurs, 1x per jaar de
speel-o-theek ruimte schoonmaken, inkopen en invoeren van nieuw speelgoed, speelgoed kritisch bekijken

lees meer lees meer
Speeltuin de HofstadSpeeltuin de Hofstad
In stand houden van de speeltuin 'De Hofstad'
lees meer lees meer
St Humanitas Home-Start - CapelleSt Humanitas Home-Start - Capelle
Humanitas Home-Start ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met ten minste ťťn kind in de leeftijd 0 - 14
lees meer lees meer
Steenkoolmijnen museum Steenkoolmijnen museum
Ontdek de wereld van de mijnbouw in een mysterieuze omgeving onder de grond.
lees meer lees meer
Stichting Babyspullen Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders op of onder de armoedegrens leven.
lees meer lees meer
Stichting Big Brothers Big Sisters of RotterdamStichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam
Big Brothers Big Sisters koppelt mentoren aan kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar.
Het betreft kinderen en jongeren die om uiteenlopende zaken, in een 1-op-1 relatie, extra aandacht en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
lees meer lees meer
Stichting Casters VervoerStichting Casters Vervoer
Casters Vervoer verzorgt een reguliere busdienst tussen de dorpskernen van Casteren, Hoogeloon, Hapert en Bladel.
lees meer lees meer
Stichting Content WonenStichting Content Wonen

lees meer lees meer
Stichting de Vrolijkheid Stichting de Vrolijkheid
De Vrolijkheid is een netwerk van kunstenaars, theatermakers en musici die zich inzetten voor kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra. We organiseren culturele activiteiten waarbij de wensen en behoeftes van de bewoners centraal staan.
lees meer lees meer
Stichting Health BaseStichting Health Base
Stichting Health Base is een onafhankelijk expertisecentrum voor geneesmiddelinformatie en medicatiebewaking. Wij staan voor goed en veilig geneesmiddelgebruik, en ontwikkelen en onderhouden content die daar optimaal aan bijdraagt.
lees meer lees meer Houten
Stichting Hoedje van Papier Stichting Hoedje van Papier
Het bevorderen van optimale participatie in de samenleving voor groepen en individuen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, door middel van methodieken en projecten gerelateerd aan taal, media en educatie.
lees meer lees meer
Stichting Humanitas Buddyzorg
Bieden van sociaal emotionele ondersteuning aan mensen met een zeer ernstige of levensbedreigende ziekte voor een dagdeel per week.
lees meer lees meer
Stichting Leergeld Veldhoven en De KempenStichting Leergeld Veldhoven en De Kempen
Alle kinderen moeten mee kunnen doen in de maatschappij! Wanneer in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Stichting Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen.
lees meer lees meer
Stichting Make a MemoryStichting Make a Memory
Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken( zwangerschap) tot en met 17 jaar.
lees meer lees meer
Stichting OOM Stichting OOM
OOM is het opleidingsfonds van en voor 145.000 werknemers en 14.000 bedrijven in de metaalbewerking.
lees meer lees meer
Stichting Pameijer Activeringscentrum SpijkenisseStichting Pameijer Activeringscentrum Spijkenisse
Pameijer ondersteunt kinderen en volwassenen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Hierbij betrekken we hun naasten, vrijwilligers en de lokale omgeving. We stimuleren dat mensen- zodra zij dit kunnen- zich inzetten
lees meer lees meer
Stichting Platform Gehandicapten BladelStichting Platform Gehandicapten Bladel
Een stichting die opkomt voor de belangen van lichamelijk gehandicapten.
lees meer lees meer
Stichting VakantieKind
Stichting VakantieKind is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Ons doel is om kinderen uit alle lagen van de samenleving samen van een betaalbare vakantie te laten genieten op een andere locatie dan hun gewone woonplaats.

lees meer lees meer
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseStichting Welzijn Ouderen Spijkenisse
De SWO is een welzijnsorganisatie en organiseert een groot aantal diensten en activiteiten voor ouderen. Hierdoor bieden we senioren de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelfstandig in hun eigen huis te wonen en te leven.
lees meer lees meer
Terre des Hommes Rotterdam en omgeving Terre des Hommes Rotterdam en omgeving
Terre des Hommes bevrijdt kinderen uit uitbuitingssituaties waarbij wij een duurzame aanpak hanteren.
lees meer lees meer
TSO CLUBTSO CLUB
De TSO CLUB voert de tussenschoolse opvang uit.
lees meer lees meer
Vakantiepark L'Accolade Vakantiepark L'Accolade
Vakantiepark LíAccolade wil mensen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking een uitzonderlijke vakantie-ervaring bieden, met een maximale beleving van vrijheid, gezamenlijk met hun gezin, partner, familie of vrienden.
lees meer lees meer
Vluchtelingenwerk Zuid-NederlandVluchtelingenwerk Zuid-Nederland
Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland is een professionele vrijwilligersorganisatie. Een belangenbehartigersorganisatie die op komt voor de rechten van vluchtelingen en hen helpt bij het opbouwen van een nieuw bestaan.
lees meer lees meer
Vogelwerkgroep De KempenVogelwerkgroep De Kempen
Vogelwerkgroep De Kempen doet met name onderzoek naar het in het wild levende vogels middels diverse tellingen en projecten. Hierbij worden ook andere diersoorten meegenomen in de onderzoeken zoals insecten, muizen en nachtvlinders.
lees meer lees meer
Volksuniversiteit De KempenVolksuniversiteit De Kempen
De Volksuniversiteit De Kempen is een actieve organisatie voor de hele regio.
Ze bieden inwoners van De Kempen de mogelijkheid om te leren, te ontspannen, creatief te zijn en elkaar te ontmoeten en te leren kennen.
lees meer lees meer
Vrienden van Domaine de Puylagorge
Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge biedt animatie op maat aan kinderen met en zonder beperking die samen met hun ouders op vakantie komen in het zonnige Lignac, Frankrijk.
lees meer lees meer
Vrij & VerderVrij & Verder
Mensen helpen die in aanraking zijn geweest met justitie ( zoals ex-gedetineerden). Als Vrij & Verder Maatje ondersteun je ze bij dat laatste stapje terug in de maatschappij: het opnieuw opbouwen van een sociaal netwerk. Daarnaast biedt je ook prakti
lees meer lees meer
Vrijwilligersbureau BladelVrijwilligersbureau Bladel
wij bemiddelen tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.
lees meer lees meer
W.E.S. Winter Education ServicesW.E.S. Winter Education Services
WES is een landelijk bureau, dat zich richt op inburgering, re-integratie en het geven van uiteenlopende trainingen.
lees meer lees meer
War Child War Child
We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creŽren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd.
lees meer lees meer
Wťl! Welzijn De KempenWťl! Welzijn De Kempen
Wťl! Welzijn De Kempen is een welzijnsorganisatie die met tal van vrijwilligers diensten organiseert en ondersteunt. De vrijwilligers van deze diensten zetten zich in voor kwetsbare burgers.
lees meer lees meer
Wereldwinkel EerselWereldwinkel Eersel
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten -zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren- er een rechtvaardige p
lees meer lees meer
Wijknieuws BargeresWijknieuws Bargeres
Deze site informeert u over de wijk Bargeres en alles waar Wijkvereniging Bargeres zich mee bezighoudt. Een site voor en door bewoners!
lees meer lees meer
YMCA Nederland YMCA Nederland
YMCA is ís werelds oudste en grootste vereniging vůůr en důůr jongeren. Een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontwikkelen ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of afkomst. Via zomerkampen en jeugdclubs. Iedereen is welkom bij de YMCA :)
lees meer lees meer Den Dolder
Zonnebloem afdeling Reusel-de MierdenZonnebloem afdeling Reusel-de Mierden
Voor iedereen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar willen wij klaar staan. We verzorgen bezoekwerk en organiseren activiteiten voor fysiek beperkte personen. Hiervoor bieden wij gezelschap en gezelligheid waardoor waardevolle contactmomenten
lees meer lees meer
Zorgboerderij Bij de pinkenZorgboerderij Bij de pinken
Werken op een zorgboerderij past in de hedendaagse maatschappij!
Dagbesteding op een zorgboerderij is tegenwoordig in trek, omdat zo'n werkplek simpelweg veel te bieden heeft.
lees meer lees meer
Zorgboerderij De Hooiberg/IVI BladelZorgboerderij De Hooiberg/IVI Bladel
Bij de IVI kunnen mensen zonder indicatie laagdrempelig langskomen voor een kopje koffie, een goed gesprek of om te knutselen.
lees meer lees meer
ZorgcoŲperatie HoogeloonZorgcoŲperatie Hoogeloon
De ZorgcoŲperatie Hoogeloon U.A is de eerste zorgcoŲperatie van Brabant en Nederland. Hoogeloon is een kerkdorp van de gemeente Bladel en telt ruim 2100 inwoners. De coŲperatie zet zich in voor het behoud en het ontwikkelen van zorg, diensten en faci
lees meer lees meer Hoogeloon
Zorgmolen de HoopZorgmolen de Hoop
In onze zorgmolen bieden wij kleinschalige maar zinvolle dagbesteding.
lees meer lees meer
Zwemvereniging PlatellaZwemvereniging Platella
Een kleinschalige zwemvereniging in Bladel met belangrijkste factor het plezier in zwemmen.
lees meer lees meer