Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Er zijn 102 resultaten gevonden.
A-Service Schip Miro A-Service Schip Miro
Dutch Paradise
Fiets-Vaarvakanties & Charters
lees meer lees meer
Aafje Aafje
Zorgorganisatie Aafje heeft in de regio thuis en verpleeghuiszorg. In de regio Capelle is dat de Rozenburcht en Roo van Capelle wij hebben verschillende doelgroepen ouderen bij ons wonen in 24 uurs zorg en begeleiding
lees meer lees meer
AFS NederlandAFS Nederland
AFS verzorgt sinds 1947 belangeloos interculturele uitwisselingen tussen Nederlandse en buitenlandse jongeren met als doel het bevorderen van begrip tussen verschillende culturen en zo te komen tot een leefzamer maatschappij
lees meer lees meer
Alliance Française Zutphen Alliance Française Zutphen
De Alliance Française (opgericht in 1883) is een wereldwijde organisatie en valt onder het Franse ministerie van Cultuur. Zij heeft als doel de Franse taal en cultuur te bevorderen en te verspreiden.
lees meer lees meer
Alzheimer afdeling Nieuwe Waterweg Noord Alzheimer afdeling Nieuwe Waterweg Noord
Alzheimer Nederland is de belangenbehartiger voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In deze regio vormen de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis samen de afdeling Nieuwe Waterweg Noord.
lees meer lees meer
Amaliazorg OirschotAmaliazorg Oirschot
Amaliazorg is een sfeervolle zorginstelling met aandacht voor de cliënt. Wij bieden woon-, welzijns- en zorgdiensten aan ouderen vanuit vijf moderne woonzorgcentra in Noord-Brabant. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
lees meer lees meer
AnnaTuinAnnaTuin
Een duurzame plek voor cultuur, ontspanning en vertier.
lees meer lees meer
ASVZ Tilburg
Stichting voor mensen met beperking
lees meer lees meer
Atelier de 7e hemelAtelier de 7e hemel
Vervaardigen van beeldende kunt, beeldhouwwerk, natuurkunst, landart.
Geven van cursussen en workshops keramiek en beeldhouwen
lees meer lees meer Oirschot
Atletiekvereniging DESAtletiekvereniging DES
Atletiek Vereniging DES in Eersel wil jeugd kennis laten maken met de atletiekport in een veilige omgeving en onder kundige begeleiding. Ook senioren kunnen onder begeleiding op verschillende nivo's wandelen(Nordic Walking) en (hard)lopen.

lees meer lees meer Eersel
Autisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVAAutisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVA
De Nederlande Vereniging voor Autisme (NVA) zet zich in voor mensen met autisme, hun familie en andere betrokkenen. Het doel van de NVA is de maatschappelijke positie van kinderen en volwassenen met autisme te versterken.
lees meer lees meer
Bakkerijmuseum De GrenswachterBakkerijmuseum De Grenswachter
In Luyksgestel staat één van de vier bakkerijmusea van Nederland. Hier wordt brood gebakken volgens oude traditie en recept in een hout gestookte oven uit 1850.
lees meer lees meer Luyksgestel
Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den BrandBeeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand
De praktijk biedt begeleiding/dagbesteding en therapie op een creatieve wijze.
lees meer lees meer Bladel
Bibliotheek de Kempen Bibliotheek de Kempen
Huis van lezen en mediawijsheid! Dit betekent dat we onze kennis en kunde samen met onze collectie inzetten om mensen te ondersteunen bij participatie en zelfontplooiing.
lees meer lees meer Eersel
Bijna Thuis Huis OirschotBijna Thuis Huis Oirschot
Wanneer de zorg in een ziekenhuis niet meer nodig is en het thuis niet (meer) gaat, kan in het Bijna Thuis Huis in Oirschot op een heel persoonlijke manier in een huiselijke omgeving alle nodige zorg worden geboden.
lees meer lees meer
Brede Raad 010 Brede Raad 010
De Brede Raad 010 is het onafhankelijk adviesorgaan van het Rotterdams college van B&W voor wat betreft het sociaal beleid. De WMO, de Jeugdwet, de Participatiewet en ook armoedebeleid en schulddienstverlening zijn aan het sociaal domein verbonden.
lees meer lees meer
Brood en Spelen
Wij verzorgen tussenschoolse en buitenschoolse opvang voor kinderen op de basisschool. We zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Brood & Spelen is actief op meer dan 60 scholen met tussenschoolse opvan
lees meer lees meer
Buddyzorg Limburg Buddyzorg Limburg
Wij zetten buddy's in bij in Limburg thuiswonende ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen en bij kinderen en jeugdigen met obesitas, die bezig zijn met leefstijlverandering. Ook ouders worden betrokken.
lees meer lees meer Sittard- Geleen
Bureau VermaeckBureau Vermaeck
Bureau Vermaeck ontwikkelt culturele, sportieve en maatschappelijke projecten en producties op bijzondere plekken in Rotterdam waar bewoners en toeristen elkaar ontmoeten en een onverwachte ervaring beleven.
lees meer lees meer
Buurtpreventie Gemeente BladelBuurtpreventie Gemeente Bladel
U zorgt samen met uw wijkgenoten, de politie en gemeente ervoor dat de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk gewaarborgd blijft. De buurtpreventie is voornamelijk gericht op preventieve aanpak door middel van wijkgerichte acties zoals de inbraakpreve
lees meer lees meer Bladel
Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem
Het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) de Zwanebloem is een onderdeel van de omgevingsdienst Midden-Holland en stimuleert duurzaam denken en handelen bij leerlingen op de basisschool.
lees meer lees meer
De BoeiDe Boei
GGzE De Boei is een Inloop locatie waar we klaar staan voor mensen vanaf 18 jaar die tijdelijk professionele hulp nodig hebben. We organiseren diverse activiteiten bij jou in de buurt en begeleiden je met zelfstandig wonen.
lees meer lees meer
De Goei PlakDe Goei Plak
De Goei Plak is een 2e huiskamer voor kwetsbare ouderen uit het dorp Bladel.

lees meer lees meer
De Hagelaar - zorgboerderijDe Hagelaar - zorgboerderij
Op zorgboerderij De Hagelaar bieden wij opvang aan licht dementeren ouderen en mensen met een psychische achtergrond. In de weekenden hebben wij logeeropvang voor kinderen met autisme of ADHD.
lees meer lees meer
De HoeksteenDe Hoeksteen
Wekelijks genieten 270 deelnemers uit de Kempen (met een verstandelijke beperking) o.l.v. 120 enthousiaste vrijwilligers van allerlei leuke ontspanningsactiviteiten in ons clubgebouw de Hoeksteen aan de Marktstraat te Bladel.
lees meer lees meer
De Kempen SpecialsDe Kempen Specials
De Kempen Specials is een vrijwilligersinitiatief voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. We hebben een bijzondere samenwerkingsband met AIC De Kempen, een onderdeel van de NVA
( Nederlandse Vereniging Autisme).
lees meer lees meer
De Luisterlijn
Sensoor is al meer dan 50 jaar, dag en nacht, bereikbaar voor een luisterend oor. Per telefoon, chat of e-mail. Nieuwe vrijwilligers voor onze telefoon- en chatdienst zijn hard nodig. Sensoor heeft 26 locaties verspreid over het hele land.
lees meer lees meer
de Luisterlijn Eindhoven
De Luisterlijn biedt een luisterend oor aan iedereen die daar behoefte aan heeft. 24 uur per dag, 7 dagen per week zitten professioneel getrainde vrijwilligers klaar voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek.
lees meer lees meer
De MaaltijdserviceDe Maaltijdservice
De Maaltijdservice is een samenwerkingsverband waarin diverse welzijnsorganisaties in Zuid-Nederland zijn vertegenwoordigd om maaltijden aan huis te bezorgen.
lees meer lees meer
De Maaltijdservice VeldhovenDe Maaltijdservice Veldhoven
De Maaltijdservice Veldhoven is een samenwerkingsverband waarin diverse welzijnsorganisaties in Zuid-Nederland zijn vertegenwoordigd om maaltijden aan huis te bezorgen.
lees meer lees meer
De Oudertelefoon De Oudertelefoon
De Oudertelefoon is een hulplijn voor ouders met als doel om een luisterd oor te bieden aan ouders die vragen of twijfels hebben over de opvoeding van hun kinderen, en om voor die kinderen hun thuis een fijnere en veiligere plek te maken.
lees meer lees meer
de Punt Arkel
Wij willen iets doen in onze eigen leefomgeving. Schoon wonen, schoon consumeren en mensen treffen die zich betrokken voelen bij de natuur. Dat typeert de activiteiten van Stichting de Punt het mooist!
lees meer lees meer
DigiTaalhuis DigiTaalhuis
Het DigiTaalhuis is dé plek voor iedereen die aan de slag wil met basisvaardigheden taal, digitale vaardigheden en rekenen. Er zijn allerlei cursussen voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of werken met een computer.

lees meer lees meer Eersel
Dress for SuccessDress for Success
Dress for Success is een non-profitorganisatie die werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt en/of onvoldoende financiële draagkracht, gratis voorziet van representatieve kleding en praktische ondersteuning om succesvol te kunnen solliciteren.
lees meer lees meer
Eduployment

lees meer lees meer
Gezond Natuur WandelenGezond Natuur Wandelen
Als wandelbegeleider/ster wijst u de weg.

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze coronatijd. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen gratis wekelijkse natuurwandelingen aan, waarbij we uiteraard de RIVM-r
lees meer lees meer
GoSportsGoSports
GoSports is een stichting, sinds maart 2013 in Rotterdam actief, welke diverse activiteiten biedt voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
lees meer lees meer
Gouden Dagen Gouden Dagen
Ouderen hebben te maken met verliezen die onomkeerbaar zijn. Het verlies van dierbaren, maar ook van gezondheid en mobiliteit maken hen kwetsbaar en regelmatig ook eenzaam. Gouden Dagen wil ervoor zorgen dat ouderen zich verbonden voelen met anderen.
lees meer lees meer Bilthoven
Het Vergeten KindHet Vergeten Kind
In ons land wonen duizenden kwetsbare kinderen die geen fijne kindertijd hebben vanwege zorgen, problemen en traumatische gebeurtenissen thuis. Stichting Het Vergeten Kind organiseert speciaal voor deze kinderen Heppie Vakanties en Weekenden.
lees meer lees meer
Humanitas Maastricht-Heuvelland Humanitas Maastricht-Heuvelland
De ruim 25.000 Humanitas vrijwilligers staan jaarlijks 70.000 mensen bij die het even niet alleen redden in de samenleving. Onze deskundige vrijwilligers en betaalde krachten zetten zich in voor meer dan 700 projecten en activiteiten.
lees meer lees meer
Humanitas Rijnland Humanitas Rijnland
Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens.
lees meer lees meer Leiden
Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)
IETS DRINKEN" is een landelijk initiatief georganiseerd door stichting Autisme Netwerk Nederland, VOOR en DOOR mensen met autisme vanaf 18 jaar.
lees meer lees meer
IVN Brabant
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland.
lees meer lees meer
Jacobushoeve VessemJacobushoeve Vessem
De Jacobushoeve wil een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen welkom is.
lees meer lees meer Vessem
JLD Stables Zorgboerderij JLD Stables Zorgboerderij
Wij zijn een zorgboerderij wat nog volop in ontwikkeling is.We hebben een gezellig team waarbij we nog een aantal mensen willen verwelkomen. Lijkt het je leuk mee te helpen met mensen met een beperking en verzorgen van de dieren/erf contact ons dan.
lees meer lees meer Leek
Joris ZorgJoris Zorg
Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert. De organisatie kent korte lijnen en er heerst een sfeer van openheid.
lees meer lees meer
Kankeronderzoekfonds Limburg Kankeronderzoekfonds Limburg
Elk jaar overlijden er ruim 47.000 duizend mensen aan kanker. Kankeronderzoekfonds Limburg financiert baanbrekend en veelbelovend onderzoek naar kanker. Onderzoek dat uitgevoerd wordt in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen.
lees meer lees meer
KempenEnergieKempenEnergie
KempenEnergie is een energievereniging die zich richt op het wegwijs maken in het doolhof van mogelijkheden voor energiebesparing en/of het zelf lokaal opwekken van duurzame energie in de Kempen.
lees meer lees meer
KempenTVKempenTV
Streekomroep de Kempen is een lokale omroep in Brabant die Radio uitzendingen, een Beeldkrant en een TV-journaal verzorgt voor de Kempische Gemeenten: Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel de Mierden.
lees meer lees meer Hapert
KOP (Kempisch Ondernemers Platform) TechniekportaalKOP (Kempisch Ondernemers Platform) Techniekportaal
Stichting Techniekportaal de Kempen brengt onderwijs en techniek in de regio bij elkaar!
lees meer lees meer Hapert
Landgoed Ten VorselLandgoed Ten Vorsel
Landgoed Ten Vorsel kent een rijke geschiedenis van gastvrijheid. Sinds de opening van de groepsaccommodaties in 1971 hebben vele families, scholen en verenigingen hun weg naar Bladel gevonden om hier te genieten van de prachtige faciliteiten.

lees meer lees meer Bladel
Lunet zorgLunet zorg
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken en het invullen van hun vrije tijd. Dagelijks staan bijna 2.650 professionals en 1.100 vrijwilligers voor hen klaar.
lees meer lees meer
Maaltijdservice De KempenMaaltijdservice De Kempen
De vrijwilligers van de Stichting bezorgen warme en koelverse maaltijden in de Kempen. Inmiddels 90 vrijwilligers houden zich bezig met deze belangrijke voorziening voor met name ouderen.
lees meer lees meer Westerhoven
MEE Zuidoost BrabantMEE Zuidoost Brabant
Vrijwilligers bij MEE kunnen als echte helden het verschil maken in het leven van mensen met een beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. MEE Zuidoost Brabant biedt Informele Ondersteuning op maat.
lees meer lees meer
Mercy Ships Holland Mercy Ships Holland
Mercy Ships is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die een vloot van ziekenhuisschepen exploiteert in ontwikkelingslanden.
lees meer lees meer
Met je hart ZundertMet je hart Zundert
Met je hart werkt samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners om ervoor te zorgen dat we juist ook de onzichtbare groep ouderen kunnen laten deelnemen in de samenleving.
lees meer lees meer
Natuurcentrum Gorinchem Natuurcentrum Gorinchem
Op het Natuurcentrum Gorinchem is er altijd iets te doen voor jong en oud.
lees meer lees meer
Natuurstad Rotterdam Natuurstad Rotterdam
Stichting Natuurstad Rotterdam stimuleert duurzaam denken en handelen door middel van recreatie en educatie.
lees meer lees meer
OktoberOktober
Het creëren van omstandigheden waardoor ouderen en verpleging/verzorging behoevende mensen zolang mogelijk in meerdere of mindere mate zelfstandig functioneren.
lees meer lees meer
Ontmoetingscentrum Voor Anker, Landgoed WellenseindOntmoetingscentrum Voor Anker, Landgoed Wellenseind
Ontmoetingscentrum Voor Anker biedt een pure buitenbeleving door educatie, maatschappelijke inzetbaarheid, het bieden van producten van eigen grond en de prachtige natuur op het Landgoed Wellenseind.


lees meer lees meer Lage Mierde
Petje af OisterwijkPetje af Oisterwijk
Petje af ontvangt 28 zondagen per jaar nieuwsgierige kinderen (10 t/m 14 jaar) en inspirerende gastdocenten (18 tot 80+).
lees meer lees meer
Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)
Verhuren van( les) ruimtes aan muziekdocenten en bands,contactavonden muzikanten, aanbod workshops geluid-licht-en beeldtechniek, jongeren inloop, podium bieden aan diverse soorten bands, try-outs enz.
lees meer lees meer
Praktijkhuis BladelPraktijkhuis Bladel
In het Praktijkhuis kunnen deelnemers vaardigheden leren om een stapje verder te komen.
lees meer lees meer
Prima Perspectief Prima Perspectief
Prima Perspectief heeft als doel nieuwkomers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug een perspectief te bieden door hen als vrijwilliger incidenteel of structureel, drie of zes maanden, mee te laten draaien in de uitvoering van zinvolle activiteiten.
lees meer lees meer Driebergen
Progplaza
Startend platform voor promoten symfonische rock (progressieve rock)
lees meer lees meer Vlagtwedde
Regio90Regio90
Regio90 is de omroep van en voor de inwoners van de gemeenten Kromme Rijnstreek en de Utrechtse Heuvelrug.
lees meer lees meer Leersum
Revalidatie Zwem- en Sportvereniging de DobbersRevalidatie Zwem- en Sportvereniging de Dobbers
RZSV De Dobbers biedt mensen die om medische redenen moeten revalideren de mogelijkheid om te sporten en te zwemmen. Sporten specifiek voor ex-hartpatiënten, zwemmen in extra verwarmd water.
lees meer lees meer
Samen HierSamen Hier
Samen Hier verbindt vluchtelingen met Nederlanders om zo de integratie van nieuwkomers te versnellen.
lees meer lees meer
Save the Children NederlandSave the Children Nederland
Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft onze aandacht en zorg.
lees meer lees meer
Sint Jacob Sint Jacob
Sint Jacob biedt liefdevolle, deskundige zorg aan ouderen. En dat lukt nóg beter met de hulp van onze vrijwilligers. Zij brengen plezier, gezelschap en ontspanning. Ze bieden een luisterend oor of helpende hand.
lees meer lees meer Haarlem
Sinterklaashuis EindhovenSinterklaashuis Eindhoven
Dit jaar logeren Sinterklaas en zijn pieten vanaf dinsdag 19 november tot en met woensdag 4 december in het enige echte Sinterklaashuis in de Steentjeskerk. Hoe gaaf is dat?

Help je mee om dit feest te organiseren?
lees meer lees meer Waalre
Speeltuin de HofstadSpeeltuin de Hofstad
In stand houden van de speeltuin 'De Hofstad'
lees meer lees meer
St Humanitas Home-Start - CapelleSt Humanitas Home-Start - Capelle
Humanitas Home-Start ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met ten minste één kind in de leeftijd 0 - 14
lees meer lees meer
Stichting Babyspullen Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders op of onder de armoedegrens leven.
lees meer lees meer
Stichting Big Brothers Big Sisters of RotterdamStichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam
Big Brothers Big Sisters koppelt mentoren aan kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar. Het betreft kinderen en jongeren die om uiteenlopende zaken, in een een-op-een relatie, extra aandacht en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
lees meer lees meer
Stichting Casters VervoerStichting Casters Vervoer
Casters Vervoer verzorgt een reguliere busdienst tussen de dorpskernen van Casteren, Hoogeloon, Hapert en Bladel.
lees meer lees meer
Stichting de Vrolijkheid Stichting de Vrolijkheid
De Vrolijkheid is een netwerk van kunstenaars, theatermakers en musici die zich inzetten voor kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra.
lees meer lees meer
Stichting Dorp aan de beek VessemStichting Dorp aan de beek Vessem
Het beheren en onderhoud van een voedselbos, een samenmoestuin, en andere initiatieven die ontstaan in het project Dorp aan de Beek.
lees meer lees meer VESSEM
Stichting Health BaseStichting Health Base
Stichting Health Base is een onafhankelijk expertisecentrum voor geneesmiddelinformatie en medicatiebewaking. Wij staan voor goed en veilig geneesmiddelgebruik, en ontwikkelen en onderhouden content die daar optimaal aan bijdraagt.
lees meer lees meer Houten
Stichting Het KompasStichting Het Kompas
Het Kompas is een vrijwilligersorganisatie die hobbyactiviteiten aanbiedt aan mensen zonder betaald werk met onbenutte tijd of talenten. Als u graag actief bezig wilt zijn, nieuwe dingen leren en mensen ontmoeten dan bent u van harte welkom.
lees meer lees meer
Stichting Kumbatio Stichting Kumbatio
De stichting wil de leefomstandigheden van de kinderen in Thika, Kenia verbeteren.
lees meer lees meer Rosmalen
Stichting Leergeld Veldhoven en De KempenStichting Leergeld Veldhoven en De Kempen
Alle kinderen moeten mee kunnen doen in de maatschappij! Wanneer in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Stichting Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen.
lees meer lees meer
Stichting Make a MemoryStichting Make a Memory
Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken( zwangerschap) tot en met 17 jaar.
lees meer lees meer
Stichting Platform Gehandicapten BladelStichting Platform Gehandicapten Bladel
Een stichting die opkomt voor de belangen van lichamelijk gehandicapten.
lees meer lees meer
Stichting Weekje Weg
Vakantie voor iedereen mogelijk maken.
lees meer lees meer
Stichting Welzijn Ouderen SpijkenisseStichting Welzijn Ouderen Spijkenisse
De SWO is een welzijnsorganisatie en organiseert een groot aantal diensten en activiteiten voor ouderen. Hierdoor bieden we senioren de mogelijkheid om zoveel mogelijk zelfstandig in hun eigen huis te wonen en te leven.
lees meer lees meer
TSO CLUBTSO CLUB
De TSO CLUB voert de tussenschoolse opvang uit.
lees meer lees meer
VitalismaatjesVitalismaatjes
Stichting Vitalis is een stichting die, al 40 jaar, kinderen tussen 5 en 18 jaar koppelt aan een volwassen vrijwilliger.
lees meer lees meer
Vluchtelingenwerk Zuid-NederlandVluchtelingenwerk Zuid-Nederland
Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland is een professionele vrijwilligersorganisatie. Een belangenbehartigersorganisatie die op komt voor de rechten van vluchtelingen en hen helpt bij het opbouwen van een nieuw bestaan.
lees meer lees meer
Voedselbank Midden-LimburgVoedselbank Midden-Limburg
Stichting Voedselbank Midden-Limburg heeft als primaire doel het inzamelen van overschotten en het als noodhulp verdelen hiervan onder personen die hiervoor het meest in aanmerking komen, de allerarmsten in onze samenleving.
lees meer lees meer
Volksuniversiteit De KempenVolksuniversiteit De Kempen
De Volksuniversiteit De Kempen is een actieve organisatie voor de hele regio.
Ze bieden inwoners van De Kempen de mogelijkheid om te leren, te ontspannen, creatief te zijn en elkaar te ontmoeten en te leren kennen.
lees meer lees meer
Vrij & VerderVrij & Verder
Mensen helpen die in aanraking zijn geweest met justitie ( zoals ex-gedetineerden). Als Vrij & Verder Maatje ondersteun je ze bij dat laatste stapje terug in de maatschappij: het opnieuw opbouwen van een sociaal netwerk. Daarnaast biedt je ook prakti
lees meer lees meer
Vrijwilligersbureau BladelVrijwilligersbureau Bladel
wij bemiddelen tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.
lees meer lees meer
W.E.S. Winter Education ServicesW.E.S. Winter Education Services
WES is een landelijk bureau, dat zich richt op inburgering, re-integratie en het geven van uiteenlopende trainingen.
lees meer lees meer
War Child War Child
We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd.
lees meer lees meer
We-MatchWe-Match
Nieuwkomers worden begeleid en gestimuleerd om zelf in actie te komen en hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten op het gebied van integratie en werk.
lees meer lees meer
Wél!zijn de KempenWél!zijn de Kempen
Wél!zijn De Kempen is een welzijnsorganisatie die met tal van vrijwilligers diensten organiseert en ondersteunt. De vrijwilligers van deze diensten zetten zich in voor kwetsbare burgers.
lees meer lees meer
Wereldwinkel EerselWereldwinkel Eersel
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten -zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren- er een rechtvaardige p
lees meer lees meer
YMCA Nederland YMCA Nederland
YMCA is ’s werelds oudste en grootste vereniging vóór en dóór jongeren. Een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontwikkelen ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of afkomst. Via zomerkampen en jeugdclubs. Iedereen is welkom bij de YMCA :)
lees meer lees meer Den Dolder
ZAPpers BladelZAPpers Bladel
ZAPpers staat voor ZwerfAfvalPakkers. Momenteel zijn er al meer dan 40 vrijwilligers actief in de gemeente Bladel met het opruimen van zwerfafval. Deze vrijwilligers houden graag hun eigen straat, wijk of natuurgebied schoon.
lees meer lees meer BLADEL
Zorgboerderij Bij de PinkenZorgboerderij Bij de Pinken
Werken op een zorgboerderij past in de hedendaagse maatschappij!
Dagbesteding op een zorgboerderij is tegenwoordig in trek, omdat zo'n werkplek simpelweg veel te bieden heeft.
lees meer lees meer
Zorgcoöperatie HoogeloonZorgcoöperatie Hoogeloon
De Zorgcoöperatie Hoogeloon U.A is de eerste zorgcoöperatie van Brabant en Nederland. Hoogeloon is een kerkdorp van de gemeente Bladel en telt ruim 2100 inwoners. De coöperatie zet zich in voor het behoud en het ontwikkelen van zorg, diensten en faci
lees meer lees meer Hoogeloon