Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Er zijn 106 resultaten gevonden.
A-Service Schip Miro A-Service Schip Miro
Dutch Paradise
Fiets-Vaar Vakanties & Charters
lees meer lees meer
Aafje Aafje
Zorgorganisatie Aafje heeft in de regio thuis en verpleeghuiszorg. In de regio Capelle is dat de Rozenburcht en Roo van Capelle wij hebben verschillende doelgroepen ouderen bij ons wonen in 24 uurs zorg en begeleiding
lees meer lees meer
Aeroclub Hilversum Amsterdam ACHA Aeroclub Hilversum Amsterdam ACHA
De Aeroclub Hilversum-Amsterdam is een vliegclub voor iedereen die vliegt, die van plan is dat te gaan doen of die luchtvaart gewoon fascinerend vindt.
lees meer lees meer
AFS NederlandAFS Nederland
AFS verzorgt sinds 1947 belangeloos interculturele uitwisselingen tussen Nederlandse en buitenlandse jongeren met als doel het bevorderen van begrip tussen verschillende culturen en zo te komen tot een leefzamer maatschappij
lees meer lees meer
Alliance Française Zutphen Alliance Française Zutphen
De Alliance Française (opgericht in 1883) is een wereldwijde organisatie en valt onder het Franse ministerie van Cultuur. Zij heeft als doel de Franse taal en cultuur te bevorderen en te verspreiden.
lees meer lees meer
Alzheimer Nederland regio Zuidoost BrabantAlzheimer Nederland regio Zuidoost Brabant
Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Hiervoor geven we voorlichting over dementie, bieden we ondersteuning en komen we op voor betere zorg.
lees meer lees meer
Amaliazorg OirschotAmaliazorg Oirschot
Amaliazorg is een sfeervolle zorginstelling met aandacht voor de cliënt. Wij bieden woon-, welzijns- en zorgdiensten aan ouderen vanuit vijf moderne woonzorgcentra in Noord-Brabant. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
lees meer lees meer
ASVZ Tilburg
Stichting voor mensen met beperking
lees meer lees meer
Atelier De ZwaanAtelier De Zwaan
Dagbesteding voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en of GGZ problemen.
lees meer lees meer Capelle aan den IJssel
Autisme Digitaal Autisme Digitaal
Stichting voor en door autistische volwassenen. Online actief in heel Nederland.
lees meer lees meer
Autisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVAAutisme Informatie Centrum (AIC) De Kempen onderdeel NVA
De Nederlande Vereniging voor Autisme (NVA) zet zich in voor mensen met autisme, hun familie en andere betrokkenen. Het doel van de NVA is de maatschappelijke positie van kinderen en volwassenen met autisme te versterken.
lees meer lees meer
Bakkerijmuseum De GrenswachterBakkerijmuseum De Grenswachter
In Luyksgestel staat één van de vier bakkerijmusea van Nederland. Hier wordt brood gebakken volgens oude traditie en recept in een hout gestookte oven uit 1850.
lees meer lees meer Luyksgestel
Basisschool Het Palet Basisschool Het Palet
Stichting Openbaar Basisonderwijs West-Brabant vormt het bovenschools management van alle zestien openbare basisscholen tussen het Haringvliet en de Belgische grens.
lees meer lees meer
Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den BrandBeeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand
De praktijk biedt begeleiding/dagbesteding en therapie op een creatieve wijze.
lees meer lees meer Bladel
Bibliotheek de Kempen Bibliotheek de Kempen
Huis van lezen en mediawijsheid! Dit betekent dat we onze kennis en kunde samen met onze collectie inzetten om mensen te ondersteunen bij participatie en zelfontplooiing.
lees meer lees meer Eersel
Bijna Thuis Huis OirschotBijna Thuis Huis Oirschot
Wanneer de zorg in een ziekenhuis niet meer nodig is en het thuis niet (meer) gaat, kan in het Bijna Thuis Huis in Oirschot op een heel persoonlijke manier in een huiselijke omgeving alle nodige zorg worden geboden.
lees meer lees meer
Blauwgroen BladelBlauwgroen Bladel
Blauwgroen Bladel is een samenwerking tussen inwoners, ondernemers, onderwijs en de gemeente. Samen werken we de aankomende jaren aan een betere omgeving door water- en natuurvriendelijk om te gaan met dat wat we hebben.
lees meer lees meer
Brood en Spelen
Wij verzorgen tussenschoolse en buitenschoolse opvang voor kinderen op de basisschool. We zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Brood & Spelen is actief op meer dan 60 scholen met tussenschoolse opvan
lees meer lees meer
Buddyzorg Limburg Buddyzorg Limburg
Wij zetten buddy's in bij in Limburg thuiswonende ernstig lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen en bij kinderen en jeugdigen met obesitas, die bezig zijn met leefstijlverandering. Ook ouders worden betrokken.
lees meer lees meer Sittard- Geleen
Buurtbus de KempenBuurtbus de Kempen
Buurtbus de Kempen is een kleinere bus voor 8 personen die volgens een vaste dienstregeling een vaste route rijdt door de Kempendorpen.
lees meer lees meer
Buurtgezinnen in de KempengemeentenBuurtgezinnen in de Kempengemeenten
Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die het zwaar hebben aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.
lees meer lees meer
Buurtpreventie Gemeente BladelBuurtpreventie Gemeente Bladel
U zorgt samen met uw wijkgenoten, de politie en gemeente ervoor dat de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk gewaarborgd blijft. De buurtpreventie is voornamelijk gericht op preventieve aanpak door middel van wijkgerichte acties.
lees meer lees meer Bladel
Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem Centrum voor Natuur en Milieu Educatie De Zwanebloem
Het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie (CNME) de Zwanebloem is een onderdeel van de omgevingsdienst Midden-Holland en stimuleert duurzaam denken en handelen bij leerlingen op de basisschool.
lees meer lees meer
CityKids CityKids
CityKids is een Medisch Kindzorg Instelling. CityKids biedt zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het verpleegkundig kinderdagverblijf en behandeling aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het ontwikkelcentrum.
lees meer lees meer Rotterdam
De Hagelaar - zorgboerderijDe Hagelaar - zorgboerderij
Op zorgboerderij De Hagelaar bieden wij opvang aan licht dementeren ouderen en mensen met een psychische achtergrond. In de weekenden hebben wij logeeropvang voor kinderen met autisme of ADHD.
lees meer lees meer
De HoeksteenDe Hoeksteen
Wekelijks genieten 270 deelnemers uit de Kempen (met een verstandelijke beperking) o.l.v. 120 enthousiaste vrijwilligers van allerlei leuke ontspanningsactiviteiten in ons clubgebouw de Hoeksteen aan de Marktstraat te Bladel.
lees meer lees meer
De Kempen SpecialsDe Kempen Specials
De Kempen Specials is een vrijwilligersinitiatief voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. We hebben een bijzondere samenwerkingsband met AIC De Kempen, een onderdeel van de NVA
( Nederlandse Vereniging Autisme).
lees meer lees meer
De Luisterlijn
Sensoor is al meer dan 50 jaar, dag en nacht, bereikbaar voor een luisterend oor. Per telefoon, chat of e-mail. Nieuwe vrijwilligers voor onze telefoon- en chatdienst zijn hard nodig. Sensoor heeft 26 locaties verspreid over het hele land.
lees meer lees meer
de Luisterlijn Eindhovende Luisterlijn Eindhoven
De Luisterlijn biedt een luisterend oor aan iedereen die daar behoefte aan heeft. 24 uur per dag, 7 dagen per week zitten professioneel getrainde vrijwilligers klaar voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek.
lees meer lees meer
De MaaltijdserviceDe Maaltijdservice
De Maaltijdservice is een samenwerkingsverband waarin diverse welzijnsorganisaties in Zuid-Nederland zijn vertegenwoordigd om maaltijden aan huis te bezorgen.
lees meer lees meer Veldhoven
De Maaltijdservice VeldhovenDe Maaltijdservice Veldhoven
De Maaltijdservice Veldhoven is een samenwerkingsverband waarin diverse welzijnsorganisaties in Zuid-Nederland zijn vertegenwoordigd om maaltijden aan huis te bezorgen.
lees meer lees meer
De Oudertelefoon De Oudertelefoon
De Oudertelefoon is een hulplijn voor ouders met als doel om een luisterd oor te bieden aan ouders die vragen of twijfels hebben over de opvoeding van hun kinderen, en om voor die kinderen hun thuis een fijnere en veiligere plek te maken.
lees meer lees meer
Fietsmaatjes Apeldoorn en OmstrekenFietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken
Samen genieten op de fiets. Dat gun je toch iedereen? Fietsmaatjes maakt dat voor iedereen mogelijk door vrijwilligers te koppelen aan gasten die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.
lees meer lees meer
Gezond Natuur WandelenGezond Natuur Wandelen
Als wandelbegeleider/ster wijst u de weg.

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze coronatijd. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen gratis wekelijkse natuurwandelingen aan, waarbij we uiteraard de RIVM-r
lees meer lees meer
GGD Brabant-ZuidoostGGD Brabant-Zuidoost
De GGD is verantwoordelijk voor de Publieke Gezondheid en Ambulancezorg van 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en we zijn volop in beweging. Je leest meer over onze ambities in het meerjarig beleidsplan.
lees meer lees meer Eindhoven
GoSportsGoSports
GoSports is een stichting, sinds maart 2013 in Rotterdam actief, welke diverse activiteiten biedt voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
lees meer lees meer
GroeneKerkenGroeneKerken
GroeneKerken inspireert kerken om duurzamer en groener te worden en faciliteert dat die kerken – van beginner tot duurzame expert – elkaar vinden en stimuleren. GroeneKerken is een initatief van Tearfund, Kerk in Actie en Maatschappij van Welstand.
lees meer lees meer Utrecht
HandicapNL - Buddies HandicapNL - Buddies
Wij koppelen mensen met een fysieke of licht verstandelijke beperking aan vrijwilligers en studenten om zo een vriendschap aan te gaan. Voor deze jongeren is vriendschap niet vanzelfsprekend maar wel een van de meest waardevolle dingen in het leven!

lees meer lees meer Odijk
HarteraadHarteraad
Harteraad verbindt, versterkt en vertegenwoordigt mensen met een hart- en vaataandoening. In Nederland zijn dat 1,5 miljoen mensen. Alles wat wij doen komt voort uit wat zij ons vertellen. Waar ze last van hebben én wat hen helpt.
lees meer lees meer
Heemkundige Kring Pladella VillaHeemkundige Kring Pladella Villa
Vastleggen van de geschiedenis van de vijf kerkdorpen van de gemeente Bladel; conserveren, documenteren en informeren over materieel en immaterieel historisch en cultureel erfgoed.
Non-profit organisatie met een ideëel doel.
lees meer lees meer Bladel
Het WerkWoord Het WerkWoord
Het WerkWoord geeft inburgerings- en vaktaallessen.
lees meer lees meer
Hockeyclub Prinsenbeek Hockeyclub Prinsenbeek
Hockey Club Prinsenbeek (HCP) is een hockeyvereniging met ruim 800 leden. De vereniging is opgericht in 1971 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van hockey.
lees meer lees meer
Humanitas Home-Start Alblasserwaard Vijfheerenlanden Humanitas Home-Start Alblasserwaard Vijfheerenlanden
Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 700 activiteiten.
lees meer lees meer
Humanitas Maastricht-Heuvelland Humanitas Maastricht-Heuvelland
De ruim 25.000 Humanitas vrijwilligers staan jaarlijks 70.000 mensen bij die het even niet alleen redden in de samenleving. Onze deskundige vrijwilligers en betaalde krachten zetten zich in voor meer dan 700 projecten en activiteiten.
lees meer lees meer
Humanitas Rijnland Humanitas Rijnland
Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens.
lees meer lees meer Leiden
Humanitas UtrechtHumanitas Utrecht
Humanitas is de vrijwilligersorganisatie in Utrecht voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
lees meer lees meer
HumblebeesHumblebees
Wij van Humblebees organiseren elk weekend leuke, avontuurlijke en gezellige logeer weekenden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke of lichamelijke beperking.
lees meer lees meer
Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)Iets Drinken Eersel (Autisme Netwerk Nederland)
IETS DRINKEN" is een landelijk initiatief georganiseerd door stichting Autisme Netwerk Nederland, VOOR en DOOR mensen met autisme vanaf 18 jaar.
lees meer lees meer
Jacobushoeve VessemJacobushoeve Vessem
De Jacobushoeve is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is en waar heel wat te beleven valt. Meer dan honderd vrijwilligers uit Vessem en verre omgeving zijn hier actief in de kringloopwinkels, de tuin, de werkplaats en de wereldwinkel.
lees meer lees meer Vessem
Joris ZorgJoris Zorg
Joris Zorg is een zelfstandig ondernemende organisatie die verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg levert. De organisatie kent korte lijnen en er heerst een sfeer van openheid.
lees meer lees meer Oirschot
Kankeronderzoekfonds Limburg Kankeronderzoekfonds Limburg
Elk jaar overlijden er ruim 47.000 duizend mensen aan kanker. Kankeronderzoekfonds Limburg financiert baanbrekend en veelbelovend onderzoek naar kanker. Onderzoek dat uitgevoerd wordt in het Maastricht UMC+ en Limburgse partnerziekenhuizen.
lees meer lees meer
KempenEnergieKempenEnergie
KempenEnergie is een energievereniging die zich richt op het wegwijs maken in het doolhof van mogelijkheden voor energiebesparing en/of het zelf lokaal opwekken van duurzame energie in de Kempen.
lees meer lees meer
Kempenmuseum De Acht ZalighedenKempenmuseum De Acht Zaligheden
Kempenmuseum De Acht Zaligheden heeft als doel de cultuur- en streekhistorie van de Kempen te behouden, te ontsluiten en te presenteren. We zijn toegankelijk voor een breed publiek en met een bovenregionale aantrekkingskracht.
lees meer lees meer
KempenTVKempenTV
Streekomroep de Kempen is een lokale omroep in Brabant die Radio uitzendingen, een Beeldkrant en een TV-journaal verzorgt voor de Kempische Gemeenten: Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel de Mierden.
lees meer lees meer Hapert
Kennemerhart/ de MolenburgKennemerhart/ de Molenburg
Kennemerhart is een ouderenzorgorganisatie. Wij hebben negen woonzorglocaties, meerdere dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en bieden thuiszorg. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk en op maat, met aandacht, samenspraak én sociaal betrokken.
lees meer lees meer
KOP (Kempisch Ondernemers Platform) TechniekportaalKOP (Kempisch Ondernemers Platform) Techniekportaal
Stichting Techniekportaal de Kempen brengt onderwijs en techniek in de regio bij elkaar!
lees meer lees meer Hapert
Korfbalvereniging KVCKorfbalvereniging KVC
KVC is het OldStars walking korfball aan het opzetten. Dit is onderdeel van OldStars Sport (project van het Nationaal Ouderenfonds).
lees meer lees meer
Kunstgroep Kolonie Plasmolen
Wij vormen een enthousiaste, actieve groep kunstenaars in de regio Mook-Plasmolen-Gennep.
lees meer lees meer
LeonReizenLeonReizen
Een unieke reisorganisatie speciaal voor mensen die met begeleiding op reis willen, LeonReizen!
lees meer lees meer
Lunet zorgLunet zorg
Als Brabantse stichting ondersteunen wij mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken en het invullen van hun vrije tijd. Dagelijks staan bijna 2.650 professionals en 1.100 vrijwilligers voor hen klaar.
lees meer lees meer
Maaltijdservice De KempenMaaltijdservice De Kempen
De vrijwilligers van de Stichting bezorgen warme en koelverse maaltijden in de Kempen. Inmiddels 90 vrijwilligers houden zich bezig met deze belangrijke voorziening voor met name ouderen.
lees meer lees meer Westerhoven
MEE De Meent GroepMEE De Meent Groep
Vrijwilligers bij MEE kunnen als echte helden het verschil maken in het leven van mensen met een beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. MEE De Meent Groep biedt Informele Ondersteuning op maat.
lees meer lees meer
Mentech
Mentech is opgericht om kwetsbare mensen met onbegrepen gedrag een stem te geven.
lees meer lees meer Eindhoven
Mercy Ships Holland Mercy Ships Holland
Mercy Ships is een wereldwijde hulpverleningsorganisatie die een vloot van ziekenhuisschepen exploiteert in ontwikkelingslanden.
lees meer lees meer
Nederlandse Kring van Tekenaars Nederlandse Kring van Tekenaars
De tekenkunst en de ontwikkeling daarvan onder de aandacht te brengen van een breed publiek in Nederland.
lees meer lees meer
Nijmeegse Rugbyclub The Wasps
Welkom bij The Wasps, de mooiste rugbyclub van Nijmegen. Wij zijn een trotse club en een echte rugby familie die de waarden van de sport – Respect, Kameraadschap en Discipline – hoog in het vaandel heeft staan.
lees meer lees meer
OktoberOktober
Het creëren van omstandigheden waardoor ouderen en verpleging/verzorging behoevende mensen zolang mogelijk in meerdere of mindere mate zelfstandig functioneren.
lees meer lees meer
OogverenigingOogvereniging
De Oogvereniging is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het behartigen van de belangen van mensen die blind, slechtziend of doofblind zijn.
lees meer lees meer
Parochie Petrus & PaulusParochie Petrus & Paulus
De kerken van Parochie Petrus en Paulus zijn overdag geopend. Loop gerust binnen in de kerken van Bladel, Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel. En voor vragen kun je ook terecht bij ons secretariaat aan de Sniederslaan in Bladel.
lees meer lees meer Bladel
Pius X – CollegePius X – College
Met ruim 2200 leerlingen is het Pius X-College een grote school. Een school waar de leerling zoveel kan leren als hij/zij wil.
lees meer lees meer Bladel
Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel)
Of je nu zingt of een instrument speelt, alleen of in een band; of je nu jong of oud bent, hardrock-muziek maakt of klassiek - Podium10 is hét muziekpodium van de Kempen voor talentontwikkeling.

lees meer lees meer
Praktijkhuis BladelPraktijkhuis Bladel
Het Praktijkhuis is een plek waar volwassenen uit de gemeente Bladel met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid krijgen om vaardigheden te leren, werkritme op te bouwen en hun talenten verder te ontwikkelen.
lees meer lees meer
Resto VanHarteResto VanHarte
Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in verbinding om eenzaamheid tegen te gaan.
lees meer lees meer
Reuma Patienten Vereniging (RPV) de Kempen en omgevingReuma Patienten Vereniging (RPV) de Kempen en omgeving
Belangenbehartiging voor mensen met reumatische aandoening, informatieverstrekking en lotgenotencontact.
We organiseren diverse activiteiten voor onze deelnemers en daar waar nodig met deskundige begeleiding.
lees meer lees meer
Revalidatie Zwem- en Sportvereniging de DobbersRevalidatie Zwem- en Sportvereniging de Dobbers
RZSV De Dobbers biedt mensen die om medische redenen moeten revalideren de mogelijkheid om te sporten en te zwemmen. Sporten specifiek voor ex-hartpatiënten, zwemmen in extra verwarmd water.
lees meer lees meer Hapert
Samenspraak De ZalighedenSamenspraak De Zaligheden
Taalcoaching op NT2 niveau voor anderstaligen.
lees meer lees meer
Save the Children NederlandSave the Children Nederland
Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft onze aandacht en zorg.
lees meer lees meer
Seniorenvereniging Bladel.Seniorenvereniging Bladel.
Seniorenvereniging Bladel is een vereniging van en voor senioren en maakt onderdeel uit van de Katholieke Bond van Ouderen in Noord Brabant (KBO-Brabant). Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor personen van 50 jaar en ouder.
lees meer lees meer Bladel
Sint Jacob Sint Jacob
Sint Jacob biedt liefdevolle, deskundige zorg aan ouderen. En dat lukt nóg beter met de hulp van onze vrijwilligers. Zij brengen plezier, gezelschap en ontspanning. Ze bieden een luisterend oor of helpende hand.
lees meer lees meer Haarlem
Sprengeloo Sprengeloo
We zijn een school. Dat betekent dat leren door DOEN bij ons centraal staat. Leren van en over elkaar, de wereld om ons heen.
lees meer lees meer
St Humanitas Home-Start - CapelleSt Humanitas Home-Start - Capelle
Humanitas Home-Start ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met ten minste één kind in de leeftijd 0 - 14
lees meer lees meer
Stichting Babyspullen Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders op of onder de armoedegrens leven.
lees meer lees meer
Stichting Casters VervoerStichting Casters Vervoer
Casters Vervoer verzorgt een reguliere busdienst tussen de dorpskernen van Casteren, Hoogeloon, Hapert en Bladel.
lees meer lees meer
Stichting de Vrolijkheid Stichting de Vrolijkheid
De Vrolijkheid is een netwerk van kunstenaars, theatermakers en musici die zich inzetten voor kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra.
lees meer lees meer
Stichting Dorp aan de beek VessemStichting Dorp aan de beek Vessem
Het beheren en onderhoud van een voedselbos, een samenmoestuin, en andere initiatieven die ontstaan in het project Dorp aan de Beek.
lees meer lees meer VESSEM
Stichting Het KompasStichting Het Kompas
Het Kompas is een vrijwilligersorganisatie die hobbyactiviteiten aanbiedt aan mensen zonder betaald werk met onbenutte tijd of talenten. Als u graag actief bezig wilt zijn, nieuwe dingen leren en mensen ontmoeten dan bent u van harte welkom.
lees meer lees meer
Stichting Leergeld Veldhoven en De KempenStichting Leergeld Veldhoven en De Kempen
Alle kinderen moeten mee kunnen doen in de maatschappij! Wanneer in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Stichting Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen.
lees meer lees meer
Stichting Make a MemoryStichting Make a Memory
Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken( zwangerschap) tot en met 17 jaar.
lees meer lees meer
Stichting Platform Gehandicapten BladelStichting Platform Gehandicapten Bladel
Een stichting die opkomt voor de belangen van lichamelijk gehandicapten.
lees meer lees meer
Stichting Triathlon Stein Stichting Triathlon Stein
Sport is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl en daarom willen wij met een hoogwaardig evenement kinderen en volwassen motiveren sportieve grenzen op te zoeken.
lees meer lees meer Elslo
Stichting Vluchtelingenhulp BladelStichting Vluchtelingenhulp Bladel
Begeleiden van vluchtelingen in de gemeente Bladel
lees meer lees meer
Stichting ZonnewendeStichting Zonnewende
Kleine zorgaanbieder in Zuid Limburg die zorgt draagt voor de kwetsbare burger in de maatschappij. De mensen die vaak tussen wal en schip belandden voorzien wij van een beschermde woonomgeving en gepaste ondersteuning.
lees meer lees meer
Top atelier
Ik ben Gea en heb een atelier aan de mimosatraat 1 in Zwolle. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben ik open. Dan kan iedereen naar binnen lopen, om een kijkje bij mij te nemen, wat ik allemaal nog meer maak.
lees meer lees meer
TSO CLUBTSO CLUB
De TSO CLUB voert de tussenschoolse opvang uit.
lees meer lees meer
Ût DierenwaaikeÛt Dierenwaaike
In Ut Dierenwaaike leven geiten, schapen, ezels, reeën en alle soorten van vogels die gevoerd en verzorgd moeten worden.
lees meer lees meer
Vrienden Sint Jan de Doper Vrienden Sint Jan de Doper
Onze stichting streeft ernaar het cultuurmonument Sint Jan de Doper te Waalwijk als levend cultuur-historisch centrum voor Waalwijk en de hele regio in stand te houden. De Sint-Jan is onderdeel van het "Grootste Museum van Nederland".
lees meer lees meer
Vrijwilligersbureau BladelVrijwilligersbureau Bladel
Wij bemiddelen tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.
lees meer lees meer
W.E.S. Winter Education ServicesW.E.S. Winter Education Services
WES is een landelijk bureau, dat zich richt op inburgering, re-integratie en het geven van uiteenlopende trainingen.
lees meer lees meer
Wake Up Your Mind! - VluchtelingenWerk
Wil jij je talenten ontdekken, verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? Bij Wake Up Your Mind! kun je samen met tien andere jongeren tussen de 17 en 27 jaar – met zowel een Nederlandse als een vluchtelingenachtergrond – aan de slag.
lees meer lees meer
War Child War Child
We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd.
lees meer lees meer
Wél!zijn de KempenWél!zijn de Kempen
Wél!zijn De Kempen is een welzijnsorganisatie die met tal van vrijwilligers diensten organiseert en ondersteunt. De vrijwilligers van deze diensten zetten zich in voor kwetsbare burgers.
lees meer lees meer
Wereldwinkel EerselWereldwinkel Eersel
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten -zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren- er een rechtvaardige p
lees meer lees meer
YMCA Nederland YMCA Nederland
YMCA is ’s werelds oudste en grootste vereniging vóór en dóór jongeren. Een plek waar je je thuis kunt voelen en kunt ontwikkelen ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of afkomst. Via zomerkampen en jeugdclubs. Iedereen is welkom bij de YMCA :)
lees meer lees meer Den Dolder
ZAPpers BladelZAPpers Bladel
ZAPpers staat voor ZwerfAfvalPakkers. Momenteel zijn er al meer dan 40 vrijwilligers actief in de gemeente Bladel met het opruimen van zwerfafval. Deze vrijwilligers houden graag hun eigen straat, wijk of natuurgebied schoon.
lees meer lees meer BLADEL
Zorgboerderij Bij de PinkenZorgboerderij Bij de Pinken
Werken op een zorgboerderij past in de hedendaagse maatschappij!
Dagbesteding op een zorgboerderij is tegenwoordig in trek, omdat zo'n werkplek simpelweg veel te bieden heeft.
lees meer lees meer
Zorgcoöperatie HoogeloonZorgcoöperatie Hoogeloon
Sinds 2005 bundelen wij als inwoners onze krachten om de zorg in ons dorp zelf te organiseren. Ons doel is dat oudere mensen in Hoogeloon kunnen blijven wonen, ook als zij intensievere zorg nodig hebben. Zodat we bij elkaar betrokken blijven.
lees meer lees meer Hoogeloon