Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Stichting Babyspullen (3)

Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders op of onder de armoedegrens leven.

Omschrijving:
De stichting heeft ten doel: het ondersteunen van ouders die financieel niet toereikend zijn om kleding en overige noodzakelijke baby(kamer)spullen voor hun kinderen te bekostigen en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting dient het algemeen belang. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Sorteervrijwilligers

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? Wil jij echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word vrijwilliger bij Stichting Babyspullen

Vacature ingevoerd op: 28-03-2018
Goedgekeurd op: 01-05-2020

Back Office Manager

In deze veelzijdige nieuwe functie binnen onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van onze Back Office.

Vacature ingevoerd op: 07-11-2019
Goedgekeurd op: 07-11-2019

Teamleider regiocoordinatoren

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En vind jij het leuk om het aanspreekpunt te worden van alle regiocoördinatoren? Word dan Teaml

Vacature ingevoerd op: 17-10-2019
Goedgekeurd op: 07-11-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina