Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures De Kempen Specials (2)

De Kempen Specials is een vrijwilligersinitiatief voor kinderen en jongeren met autisme en een normale begaafdheid. We hebben een bijzondere samenwerkingsband met AIC De Kempen, een onderdeel van de NVA ( Nederlandse Vereniging Autisme).

Omschrijving:
De KIDS zijn kinderen van 7 t/m 12 jaar waar voor we 1 keer per maand een activiteit organiseren. Tot nu toe meestal op een zaterdagochtend/middag of zondagmiddag. Het is de bedoeling dat je de activiteit mee organiseert en ondersteunt samen met een collega vrijwillig(st)er. De TEENS zijn de jongeren van 13 t/m 19 jaar en komen 2x per maand (doorgaans op zondag) Iedere 1ste zondag van de maand chillen zij in de middag in het pand van D'n Achterum, Voortseweg 9 in Eersel. En één keer per maand vindt er een outdoor-activiteit plaats. Ook hier organiseer en ondersteun je de activiteit samen met een collega vrijwillig(st)er. Voor beide groepen worden tijden en aanwezigheid in onderling overleg afgestemd. Er wordt een 3 maandelijkse planning gemaakt en rekening gehouden met je voorkeur. Je hoeft niet iedere twee weken beschikbaar te zijn, we proberen de verdeling zo goed mogelijk te maken. Enkele keren per jaar hebben wij een vergadering.

Activiteitenbegeleider voor KIDS met autisme

Voor 1x per maand zoeken we een activiteitenbegeleider voor onze KIDS van 7 tot 12 jaar.

Vacature ingevoerd op: 28-11-2018
Goedgekeurd op: 09-02-2021

Activiteitenbegeleider voor TEENS met autisme

Wij zoeken voor onze tieners, van 13 t/m 19 jaar met een vorm van autisme, een activiteitenbegeleider. De activiteiten zijn 2x per maand op zondag.

Vacature ingevoerd op: 28-11-2018
Goedgekeurd op: 09-02-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina