Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures KempenEnergie (1)

KempenEnergie is een energievereniging die zich richt op het wegwijs maken in het doolhof van mogelijkheden voor energiebesparing en/of het zelf lokaal opwekken van duurzame energie in de Kempen.

Omschrijving:
Het beantwoorden van vragen op alle gebieden van woningisolatie en het inzetten van duurzame installaties tijdens het Energieloket in Eersel en Bladel. Het met de andere leden van de vereniging uitwisselen van kennis en ervaring rondom een thema in het Energiecafé. Het organiseren van een cursus “energetisch verbouwen” om woningeigenaren uit De Kempen die hun woning willen verbouwen te stimuleren om dit energiezuinig te doen. Het uitvoeren van energiescans: met een energiescan wordt in beeld gebracht hoe de woning er op het gebied van energie voorstaat. Waar zitten de zwakke plekken; waar zijn er mogelijkheden om sterk te verbeteren? Het realiseren van collectieve zonnedaken voor die leden die geen mogelijkheden hebben om zelf zonnepanelen toe te passen op hun woning.

Vrijwilligers Energieloket KempenEnergie

Voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Oirschot zoeken we vrijwilligers voor het beantwoorden van vragen op het gebied van energiebesparing.

Vacature ingevoerd op: 27-09-2017
Goedgekeurd op: 06-04-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina