Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures Tuinderij het Groene Goud (1)

Wij zijn een zelfoogsttuinderij en dragen bij aan een duurzame en sociale vorm van landbouw en aan meer biodiversiteit. Mensen met elkaar in verbinding brengen, en een groene leer- en werkplek creŽren voor vrijwilligers, leerlingen, en stagiaires.

Omschrijving:
Wij zijn een ideŽle stichting, zonder winstoogmerk. De zelfoogsttuinderij, onder leiding van een professionele tuinder, vormt de basis. Hiermee willen we bijdragen aan een duurzame en sociale vorm van landbouw en aan meer biodiversiteit. Mensen met elkaar in verbinding brengen, en een groene leer- en werkplek creŽren voor vrijwilligers, leerlingen, en stagiaires. De belangrijkste activiteiten zijn: Zorgen dat de zelfoogsttuinderij kan bestaan, zorg dragen voor de teelten van diverse groenten, bloemen en klein-fruit, vrijwilligers en leerlingen enthousiasmeren en begeleiden. Activiteiten organiseren voor breder publiek.

Meewerken (en leren) in onze tuin*

Zou je graag je in onze tuin in Bladel willen werken samen met andere vrijwilligers? Lees dan verder over onze educatieve zelfoogst tuinderij!

lees meer >>

Organisatie gegevens

Tuinderij het Groene Goud
Beemstraat
Bladel
Telefoon: 06 - 4500 6448
www.tuinderijhetgroenegoud.nl
info@tuinderijhetgroenegoud.nl

Contactpersoon

Contactpersoon Femmes van Limpt
Telefoon: 06 - 4500 6448
Email: info@tuinderijhetgroenegoud.nl

Locatie

Locatie Bladel aan het einde van de Beemdstraat (zandpad)

Tuinderij het Groene Goud

Organisatie actief sinds: 16-07-2021
Organisatie goedgekeurd op: 16-07-2021

Beheerder: Vrijwilligersbureau Bladel, info@vrijwilligersbureaubladel.nl