Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen (3)

Alle kinderen moeten mee kunnen doen in de maatschappij! Wanneer in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Stichting Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen.

Omschrijving:
Stichting Leergeld is actief in de Kempen en Veldhoven en is aangesloten bij de landelijke vereniging Leergeld Nederland. Leergeld werkt alleen met vrijwilligers. Alle kinderen moeten de kans krijgen om mee te kunnen doen in de maatschappij. Wanneer er in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of de aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen. De kosten worden rechtstreeks betaald aan de organisatie. Leergeld helpt kinderen nooit door het verstrekken van geld. Leergeld onderhoudt daarom intensieve contacten met scholen, verenigingen, gemeenten, bedrijven, vluchtelingenwerk, de voedselbanken en andere instellingen.

Coördinator Reusel de Mierden

De coördinator plant voor de intermediair huisbezoeken en neemt na intern overleg een beslissing over de aanvraag.

Vacature ingevoerd op: 22-09-2020
Goedgekeurd op: 22-09-2020

Intermediair omgeving Bladel

Contact leggen met ouders die een aanvraag hebben ingediend.

Vacature ingevoerd op: 19-02-2020
Goedgekeurd op: 28-08-2020

Enthousiaste medewerker Evenementen

Vind jij het leuk om voor stichting Leergeld meer naamsbekendheid te creëren? Ben jij maatschappelijk betrokken en leg je makkelijk contact?

Vacature ingevoerd op: 26-10-2018
Goedgekeurd op: 24-04-2020

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina