Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen (4)

Alle kinderen moeten mee kunnen doen in de maatschappij! Wanneer in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Stichting Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen.

Omschrijving:
Stichting Leergeld is actief in de Kempen en Veldhoven en is aangesloten bij de landelijke vereniging Leergeld Nederland. Leergeld werkt alleen met vrijwilligers. Alle kinderen moeten de kans krijgen om mee te kunnen doen in de maatschappij. Wanneer er in een gezin geen geld is voor schoolactiviteiten, sport, muziekles of de aanschaf van een fiets, computer, of schoolspullen, kan Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen. De kosten worden rechtstreeks betaald aan de organisatie. Leergeld helpt kinderen nooit door het verstrekken van geld. Leergeld onderhoudt daarom intensieve contacten met scholen, verenigingen, gemeenten, bedrijven, vluchtelingenwerk, de voedselbanken en andere instellingen.

Intermediair Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen

De intermediair is een tussenschakel tussen de aanvrager en de Stichting.

Vacature ingevoerd op: 01-11-2017
Goedgekeurd op: 15-02-2019

Medewerker Evenementen

Enthousiaste persoon die op originele wijze aanwezig is op evenementen om Stichting Leergeld te promoten.

Vacature ingevoerd op: 26-10-2018
Goedgekeurd op: 13-02-2019

Medewerker Communicatie

De werkgroep communicatie zoekt een vrijwilliger die berichten kan verzorgen op sociale media, voor kranten en de website.

Vacature ingevoerd op: 26-10-2018
Goedgekeurd op: 06-02-2019

Co÷rdinator gemeente Eersel

De co÷rdinator zorgt dat aanvragen voor ondersteuning van schooluitjes, sport en cultuur voor kinderen t/m 18 jaar worden uitgewerkt en beoordeeld.

Vacature ingevoerd op: 25-01-2019
Goedgekeurd op: 25-01-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina