Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Stichting VakantieKind (1)

Stichting VakantieKind is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Ons doel is om kinderen uit alle lagen van de samenleving samen van een betaalbare vakantie te laten genieten op een andere locatie dan hun gewone woonplaats.

Omschrijving:
Stichting VakantieKind organiseert al ruim 20 jaar de leukste kinder- en jongerenvakanties in Nederland. In 2019 vinden deze plaats van 20 juli t/m 16 augustus. Voor kinderen van 7 t/m 13 is er KinderDorp, voor jongeren van 12 t/m 16 is er JeugdCamping, voor tieners van 11 t/m 14 is er TienerWoud en we hebben een JongerenHike voor jongeren van 14 t/m 17 jaar. Onze doelgroep bestaat niet alleen uit deelnemers uit modale gezinnen, maar vooral deelnemers uit de sociaal zwakkere sectoren van onze samenleving. Daarom bieden wij ieder jaar plaats aan een aantal deelnemers uit sociale instellingen, zoals vluchtelingenwerk, kindertehuizen en pleeggezinnen. Juist deze gevarieerde samenstelling van deelnemers zorgt voor het grote sociale karakter van onze kampen.

Leiding kindervakantieweek (7-13 jaar)

Heb jij affiniteit met kinderen en heb je zin in een geweldige en actieve week op de hei? Geef je dan op als leiding van KinderDorp!

Vacature ingevoerd op: 17-01-2014
Goedgekeurd op: 02-05-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina