Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Podium 10 (Stichting open Muziek Centrum Bladel) (3)

Of je nu zingt of een instrument speelt, alleen of in een band; of je nu jong of oud bent, hardrock-muziek maakt of klassiek - Podium10 is hét muziekpodium van de Kempen voor talentontwikkeling.

Omschrijving:
Podium10 biedt jóu een podium. Het is een broeinest voor muziek en alles wat daarbij komt kijken. Jonge talenten kunnen bij ons hun skills ontwikkelen, of ze nu muzikant zijn of liever bezig met licht, geluid of video. Podium10 is er voor alle leeftijden. Podium10 verhuurt ruimtes aan docenten voor muzieklessen. Bij hun kun je verschillende soorten muzieklessen volgen of les krijgen in jouw expertise. Ook kan je met je band bij ons terecht voor repetitieruimtes. Verder zijn er contactavonden voor muzikanten, worden workshops voor geluid-licht- en beeldtechniek gegeven en zijn er inloop mogelijkheden voor jongeren. Het podium van Podium 10 biedt ruimte aan diverse soorten bands voor optredens en try-outs enz.

Tuinonderhoud - klussen

Podium10 zoekt vrijwilligers voor het onderhoud van de tuin en het buitenterrein en evt ook voor kleine en/of grotere klusjes.

Vacature ingevoerd op: 17-05-2021
Goedgekeurd op: 27-08-2021

Beheerder

Werkzaamheden ten dienste van muziekdocenten en gasten. Het openen en sluiten van het gebouw.

Vacature ingevoerd op: 02-12-2016
Goedgekeurd op: 17-08-2021

Lichttechnicus

Vrijwilliger die meehelpt met de lichttechniek bij diverse evenementen.

Vacature ingevoerd op: 30-01-2019
Goedgekeurd op: 17-08-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina