Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Jacobushoeve Vessem (1)

De Jacobushoeve is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is en waar heel wat te beleven valt. Meer dan honderd vrijwilligers uit Vessem en verre omgeving zijn hier actief in de kringloopwinkels, de tuin, de werkplaats en de wereldwinkel.

Omschrijving:
Het gaat in de eerste plaats niet om de bedrijvigheid en het financiële resultaat daarvan. Belangrijker is het in goede harmonie op een prettige en zinvolle manier met elkaar aan het werk te zijn. Of gezellig koffie te drinken en bij te praten. Dat leidt tot ontmoetingen die een mens rijker maken. De opbrengst van de commerciële activiteiten wordt voor een groot deel aan ideële projecten in de derde Wereld besteed. Er zijn kringloopwinkels voor gebruiksvoorwerpen, kleding en boeken. Ook is er een wereldwinkel. Verder worden er tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen en presentaties georganiseerd van de door de hoeve gesteunde Goede Doelen. Ook is er een stiltecentrum en een tuin.

Vrijwilligers voor verschillende afdelingen gezocht

Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers voor diverse afdelingen. Kom vrijblijvend een kijkje nemen en informeer bij een van onze vrijwilligers.

Vacature ingevoerd op: 30-05-2016
Goedgekeurd op: 19-03-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina