Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures St Humanitas Home-Start - Capelle (2)

Humanitas Home-Start ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met ten minste één kind in de leeftijd 0 - 14

Omschrijving:
Als Home-Start vrijwilliger bied je ouders een luisterend oor, vriendschappelijk contact en praktische steun. Wekelijks ga je bij ‘jouw’ gezin op bezoek. Je neemt geen zaken van de ouders over, maar je laat het initiatief bij hen. Je blijft als het ware ‘op de handen zitten’. Je bent ‘het luisterend oor’: je hebt alle tijd om te luisteren, om een steuntje in de rug te geven en een vertrouwensrelatie op te bouwen. Je benadrukt het vermogen van ouders om zelf problemen op te lossen. De dingen die wél goed gaan, staan centraal, en niet wat misloopt en waarover ouders zich onzeker of machteloos voelen. Het contact tussen jou en het gezin vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen. Je wordt in je werk begeleid en ondersteund door een Home-Start coördinator.

Vrijwillige gezinsondersteuner gezocht!

Humanitas Home-Start zoekt ervaren opvoeders in Capelle aan den IJssel om gezinnen met jonge kinderen een steuntje in de rug te geven.

Vacature ingevoerd op: 31-05-2016
Goedgekeurd op: 25-09-2020

Vrijwillig maatje voor gezin met (puber)kinderen

Als vrijwilliger bij Humanitas Home-Start+ ondersteun je gezinnen met kinderen in de leeftijd 7 t/m 14 jaar en geef je een steuntje in de rug.

Vacature ingevoerd op: 01-12-2016
Goedgekeurd op: 25-09-2020

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina