Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Stichting Hoedje van Papier (2)

Het bevorderen van optimale participatie in de samenleving voor groepen en individuen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, door middel van methodieken en projecten gerelateerd aan taal, media en educatie.

Omschrijving:
Hoedje van Papier gelooft in mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat er in ieder mens talenten schuilen die nog tot bloei moeten komen en benut kunnen worden. Maar dan moet je die talenten wel zelf zien! Het ontdekken en ontplooien van deze talenten is namelijk niet voor iedereen even makkelijk. Hier biedt Hoedje van Papier de helpende hand. Met onze projecten geven we de kwetsbare groepen in onze samenleving een duwtje in de rug, zodat ook zij zichzelf kunnen ontwikkelen; zodat ook zij zo optimaal mogelijk kunnen participeren in de maatschappij. Kinderen en jongeren in achterstandswijken, nieuwe Nederlanders die de taal willen leren, senioren die zichzelf willen ontwikkelen, mensen met een beperking die persoonlijk willen groeien. Al deze mensen en nog vele anderen ondersteunen we om te transformeren van kwetsbaar naar daadkrachtig.

Voorlezer bij de VoorleesExpress!

De vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen wekelijks thuis voor bij gezinnen met kinderen van 2-8 jaar.

Vacature ingevoerd op: 02-06-2016
Goedgekeurd op: 14-01-2019

Vluchteling begeleiden

Als vrijwilliger van SamenDoorSamen word je het maatje van een statushouder bij jou in de buurt voor minimaal een half jaar.

Vacature ingevoerd op: 18-08-2017
Goedgekeurd op: 14-01-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina