Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures War Child (3)

We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd.

Omschrijving:
Ons werk is complex, de situatie in de landen waar we werken is complex, de problemen die we bij de kinderen tegenkomen zijn complex. Maar het doel blijft helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst.

Regio Vrijwilliger Limburg

Je vindt het leuk om je voor War Child in te zetten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je vind het leuk om presentaties te geven.

Vacature ingevoerd op: 17-06-2016
Goedgekeurd op: 03-09-2019

Regio Vrijwilliger Midden (Utrecht/Gelderland)

Je vindt het belangrijk om je voor War Child in te zetten en de visie en boodschap van War Child uit te dragen. Je beschikt over goede communicatiev

Vacature ingevoerd op: 10-07-2018
Goedgekeurd op: 03-09-2019

Vrijwilliger Support Receptie

Jij bent mede het visitekaartje van War Child bij het ontvangen van bezoekers en het aannemen en afhandelen van telefoon en email. In deze functie ver

Vacature ingevoerd op: 20-05-2019
Goedgekeurd op: 03-09-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina