Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures MEE Zuidoost Brabant (1)

CliŽntondersteuning MEE Zuidoost Brabant biedt informatie, advies en ondersteuning op maat. Samen met u kijken wij wat nodig is, we maken gezamenlijk een plan en waar nodig betrekken we de mensen uit uw omgeving erbij, zodat u zelf weer verder kunt.

Omschrijving:
Het servicepunt werkt nauw samen met andere organisaties voor informatie en advies en met organisaties die mensen doorverwijzen. De informele zorg van MEE Zuidoost Brabant biedt door middel van inzet van vrijwilligers praktische ondersteuning aan mensen met een beperking en hun mantelzorgers. Er zijn verschillende vormen van Informele zorg. SJD Kwetsbare burgers, waaronder mensen met een beperking, moeten vaak een beroep doen op speciale voorzieningen. Zij hebben daardoor vaak te maken met (ingewikkelde) regelgeving en soms moeilijk te begrijpen beschikkingen. De Sociaal Juridische consulenten van MEE kennen de wet- en regelgeving op dit specialistische terrein.

Coach voor vriendengroep Eersel

Door hun licht verstandelijke beperking of autisme zoeken zij een coach die hun kan helpen bij het organiseren van een leuke maandelijkse activiteit.

Vacature ingevoerd op: 10-05-2019
Goedgekeurd op: 06-08-2019

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina