Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures Save the Children Nederland (1)

Inmiddels is Save the Children uitgegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie, actief in meer dan 120 landen. Elk kind dat bedreigd wordt in zijn of haar kind zijn, heeft onze aandacht en zorg.

Omschrijving:
We richten ons op twee hoofdtaken: het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen. Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens. Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten, beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen op een betere toekomst.

Wij werken aan de hand van onze ‘theorie van verandering’. Deze theorie bestaat uit: kinderen een stem geven, oplossingsvormen innoveren, zoveel mogelijk samenwerken en op grote schaal resultaten behalen. Al onze programma’s komen tot stand in samenwerking met kinderen, ouders, overheden, gemeenschappen en andere lokale partners. Zo bieden we duurzame oplossingen die ‘toekomstproof’ zijn.


Sport- en spelbegeleiders voor gevluchte kinderen in Nederland

We zijn op zoek naar vrijwilligers die drie uur per week sport- en spelactiviteiten willen begeleiden voor gevluchte kinderen in Nederland

lees meer >>

Organisatie gegevens

Save the Children Nederland
Laan van Nieuw Oost-Indië 131
2593 BM s-Gravenhage
Telefoon: 070 338 44 48
www.savethechildren.nl
info@savethechildren.nl

Contactpersoon

Contactpersoon Paulien Lenselink
Recruiter TeamUp
Telefoon: 070 338 44 48
Email: info@sollicitatieteamup.nl

Locatie

Er is geen locatie opgegeven

Save the Children Nederland

Organisatie actief sinds: 02-06-2017
Organisatie goedgekeurd op: 02-06-2017

Beheerder: DVVb, Jan@dvvb.nl