Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Onderlinge Hulp Reusel (1)

Onderlinge Hulp Reusel is een vereniging die zich ten doel stelt hulpbehoevende personen of organisaties financiële of materiële bijstand te verlenen en die openstaat voor Reuselse mensen die ziek zijn en extra financiële kosten hebben.

Omschrijving:
Om al haar aktiviteiten te kunnen financieren, wordt er in de weken voor Reusel Kermis een huis- aan huis loterij gehouden. Verder komt er bij O.H.R. geld binnen via giften. Het merendeel van de inkomsten wordt echter bijeen gebracht met het Rad van Avontuur op het kermisterrein. Behalve het bijspringen in individuele gevallen organiseert O.H.R. nog andere aktiviteiten: • Rond de jaarwisseling worden de Reuselse mensen die in een zorgcentrum verblijven bezocht en getrakteerd op een attentie. • Met Pasen gebeurt dit bij ernstige en langdurige zieken en mensen die eenzaam zijn. • Verder worden initiatieven van andere verenigingen uit Reusel op het sociale vlak financieel ondersteund.

Vrijwilliger/Vrijwilligster OHR

Wie kan er voor ons loten verkopen rond Reusel kermis om met de opbrengst daarvan ons doel te kunnen bereiken: het bezorgen van attenties bij zieken.

Vacature ingevoerd op: 06-06-2019
Goedgekeurd op: 12-05-2020

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina