Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures Kennemerhart/ de Molenburg (1)

Kennemerhart is een ouderenzorgorganisatie. Wij hebben negen woonzorglocaties, meerdere dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en bieden thuiszorg. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk en op maat, met aandacht, samenspraak én sociaal betrokken.

Omschrijving:
Leven zoals u dat wilt Soms gaan de dagelijkse dingen steeds minder gemakkelijk en lukt thuis wonen eigenlijk niet meer, ook niet met behulp van thuis en/of mantelzorg. Dat kan komen doordat u ouder wordt, ziek bent of andere ongemakken ervaart, zoals bijvoorbeeld de dagelijkse zorg voor uzelf. Maar u wilt wel leven op uw eigen manier. Zo zelfstandig als voor u mogelijk is en vooral rekening houdend met uw wensen en gewoonten. In een woonzorgcentrum van Kennemerhart is dit mogelijk! Passende woonzorg Een combinatie van benodigde zorg en een prettige, op uw situatie afgestemde woonomgeving. Dat is wat de woonzorgcentra van Kennemerhart u kunnen bieden! En als de situatie verandert? Dan verandert de zorg mee. Ouder worden op een manier die het beste bij u past, zo zelfstandig mogelijk en in een omgeving waar naar u wordt geluisterd en waar we samen op zoek gaan naar creatieve oplossingen uw zorg op maat. In de woonzorgcentra van Kennemerhart staat u als cliënt namelijk centraal. Een warm, gezellig thuis Goede woonzorg beperkt zich niet tot een mooie locatie, een schone kamer en op tijd eten. Daar zijn we bij Kennemerhart goed van doordrongen. Goede woonzorg betekent ook een liefde- en respectvolle omgang met elkaar. Met ruimte voor eigen inbreng en voorkeuren. Warmte, gezelligheid en thuis zijn daarbij belangrijke begrippen. Gelukkig zijn al die zaken voor ons vanzelfsprekend, want wij bieden u de zorg die u nodig heeft vanuit betrokkenheid en vanuit ons hart. Professionele toegewijde medewerkers en vrijwilligers Om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen werken we met professionele en toegewijde medewerkers en vrijwilligers die kwalitatief hoogstaande zorg bieden. Daar kunt u op bouwen en op vertrouwen. De woonzorgcentra van Kennemerhart in Haarlem en Bloemendaal zijn houder van het Prezo gouden keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat u kunt rekenen op verantwoorde zorg die voldoet aan de branche-eisen en relevante wet- en regelgeving. We zijn daar terecht erg trots op. Maar het meest trots zijn we op het feit dat we tevreden bewoners en cliënten hebben. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Creatieve duizendpoot

Onze creatieve/kunstzinnige club is op zoek naar 2 nieuwe vrijwilligers die de bewoners van de Molenburg kunnen ondersteunen bij hun activiteit.

lees meer >>

Organisatie gegevens

Kennemerhart/ de Molenburg
Groningenlaan 12
2036 EN Haarlem
Telefoon: 06-57279852
www.kennemerhart.nl
amanda.fillerup@kennemerhart.nl

Contactpersoon

Contactpersoon Amanda Fillerup
Telefoon: 06-57279852
Email: amanda.fillerup@kennemerhart.nl

Locatie

Locatie Kennemerhart/ de Molenburg
Groningenlaan 12
2036 EN Haarlem
Telefoon: 06-57279852
amanda.fillerup@kennemerhart.nl

Kennemerhart/ de Molenburg

Organisatie actief sinds: 22-07-2021
Organisatie goedgekeurd op: 22-07-2021

Beheerder: DVVb, Jan@dvvb.nl