Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures HandicapNL - Buddies (1)

Wij koppelen mensen met een fysieke of licht verstandelijke beperking aan vrijwilligers en studenten om zo een vriendschap aan te gaan. Voor deze jongeren is vriendschap niet vanzelfsprekend maar wel een van de meest waardevolle dingen in het leven!

Omschrijving:
Voor veel jongeren is vriendschap niet vanzelfsprekend. Jongeren met een beperking vinden het moeilijk om een sociaal leven op te bouwen. Voor jongeren met een lichamelijke beperking is het logistiek vaak lastig om zelf op pad te gaan en zich onder andere jongeren te mengen en jongeren met een licht verstandelijke beperking ervaren vaak pestgedrag, onbegrip en sociale uitsluiting. En dat terwijl vriendschap één van de meest waardevolle dingen in het leven is. Gezellig winkelen, een avondje naar de bioscoop of samen sporten. Veel van deze jongeren met een beperking geeft aan zich eenzaam te voelen. De belangrijkste taken van de organisatie: Wij koppelen mensen met of een fysieke of een licht verstandelijke beperking aan vrijwilligers en studenten om zo een vriendschap aan te gaan.

Vrijwilliger gezocht voor vriendschappelijk contact!

Wij zijn voor Loet, een 22-jarige jongeman uit Bladel, die revalideert na een ernstig ongeluk, op zoek naar een enthousiaste leeftijdgenoot.

Vacature ingevoerd op: 07-10-2021
Goedgekeurd op: 12-10-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina