Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Wake Up Your Mind! - VluchtelingenWerk (1)

Wil jij je talenten ontdekken, verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? Bij Wake Up Your Mind! kun je samen met tien andere jongeren tussen de 17 en 27 jaar – met zowel een Nederlandse als een vluchtelingenachtergrond – aan de slag.

Omschrijving:
Wake Up Your Mind! is voor jonge vluchtelingen en Nederlandse jongeren tussen de 17 en 27 jaar die graag in contact willen komen met leeftijdsgenoten met een andere culturele achtergrond. Door middel van het bedenken van activiteiten maken jongeren van verschillende culturen en achtergronden kennis met elkaar! Wat ga je doen? Als je meedoet aan een het project, dan neem je gedurende ongeveer 3-4 maanden deel aan wekelijkse bijeenkomsten met een groepje van 8-10 jongeren. De bijeenkomsten draaien om creativiteit, betrokkenheid en ondernemerschap en elkaar leren kennen! Jullie gaan zelf je eigen activiteit bedenken en uitvoeren. De activiteiten dragen bij aan sociale verbinding.

Wake Up Your Mind!

Wake Up Your Mind! is voor jonge vluchtelingen en Nederlandse jongeren tussen de 17 en 27 jaar die graag in contact willen komen met leeftijdsgenoten

Vacature ingevoerd op: 16-11-2021
Goedgekeurd op: 16-11-2021

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina