Verfijn zoekresultaat

 

verwijder alle zoekcriteria

Alle vacatures Best Duurzaam (3)

Best Duurzaam richt zich op verduurzaming van de leefomgeving door het geven van professioneel advies aan de leden en het aanjagen van duurzame initiatieven.

Omschrijving:
Best Duurzaam richt zich op verduurzaming van de leefomgeving door het geven van professioneel advies aan de leden en het aanjagen van duurzame initiatieven. Wij ondersteunen particulieren (huurders, woningeigenaren en vereniging van eigenaars) via het energieloket, of wijkbijeenkomsten, energiecafé, lidmaatschap incl. duurzaam wonen advies /warmtescan/ zonnepanelen en cursus ‘slim bezig met energie’, Wij ondersteunen ondernemers door platformbijeenkomsten, advies op gebied van energiebesparing, gezamenlijk inkoopvoordeel, Wij ontwikkelen educatieve programma’s i.s.m. basis-, voortgezet onderwijs: hoe kunnen we kinderen en jongeren en hun leerkrachten informeren en stimuleren om ook een bijdrage aan duurzaamheid te leveren. Via de website, Groeiend Best en www.facebook.com/bestduurzaam kunt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Leden van de coöperatie ontvangen periodiek een nieuwsbrief.

Vrijwilliger Communicatie

Om de diverse activiteiten van Best Duurzaam goed voor het voetlicht te brengen bij de bewoners van de gemeente Best, is goede communicatie via divers

Vacature ingevoerd op: 10-01-2022
Goedgekeurd op: 10-01-2022

Secretaris Vereniging Best Duurzaam

Door het vertrek van de huidige secretaris is Best Duurzaam op zoek naar een nieuwe secretaris.

Vacature ingevoerd op: 10-01-2022
Goedgekeurd op: 10-01-2022

Bestuurslid Best Duurzaam aandachtsgebied HRM

Best Duurzaam zoekt een vrijwillige medewerker met ervaring en interesse in Human Resource management.

Vacature ingevoerd op: 10-01-2022
Goedgekeurd op: 10-01-2022

Organisatie gegevens

 

 


Terug | Print deze pagina