Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures De Buurtcamping Zuiderpark (1)

Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk vakantiedorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is.

Omschrijving:
De Buurtcamping Zuiderpark zelf vindt plaats op 7,8 en 9 juli 2023, van vrijdagmiddag tot zondagmiddag! Van tevoren zijn er vrijwilligersbijeenkomsten om De Buurtcamping voor te bereiden. Deze zullen op 13 mei en 25 juni zijn. Wat vragen wij van jou? Als vrijwilliger help je ook bij de op- en afbouw van De Buurtcamping. Je bent dan aanwezig van vrijdagochtend tot zondag het begin van de avond. Je helpt tijdens de camping met dingen waar hij goed in bent en die jou goed liggen. Bijvoorbeeld: aankleding om te zorgen dat het er zo mooi mogelijk uitziet, helpen koken, mensen verwelkomen bij de receptie, hekken sjouwen of juist sfeerbeheer. Wat krijg je van ons? - Een gratis kampeerplek voor het hele weekend. - Het hele weekend gratis eten en drinken. - Een uniek De Buurtcamping Zuiderpark T-shirt. - Een presentje als bedankje. - Werken met een prachtig team!

De Buurtcamping Zuiderpark (Den Haag) zoekt programma co÷rdinator!

De Buurtcamping Zuiderpark (Den Haag) zoekt jou als campingbeheerder: organiseer het programma van De Buurtcamping 2023 in jouw stad!

lees meer >>

Organisatie gegevens

De Buurtcamping Zuiderpark
s-Gravenhage
Telefoon: 0628147901
https://debuurtcamping.nl/camping/zuiderpark/
zuiderpark@debuurtcamping.nl

Contactpersoon

Contactpersoon Herma Sieders
Telefoon: 0628147901
Email: zuiderpark@debuurtcamping.nl

Locatie

Locatie 's Gravenhage

De Buurtcamping Zuiderpark

Organisatie actief sinds: 02-02-2023
Organisatie goedgekeurd op: 02-02-2023

Beheerder: Vrijwilligers aan zet, info@ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl