Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures Alzheimer Nederland afdeling Zeeland (1)

Regionale Afdeling Zeeland Afdeling Zeeland is een afdeling van Alzheimer Nederland en wij werken met vrijwilligers. Wij werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken.

Omschrijving:
De vrijwilligers zorgen ervoor dat mensen in de buurt ondersteund worden. De vrijwilligers behartigen de belangen van mensen met dementie en hun omgeving, zij geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen. Wij zijn een warme, professionele organisatie die met enthousiasme werkt aan hetzelfde doel. Alzheimer Nederland ondersteund haar vrijwilligers op vele manieren zoals voorlichting en trainingen.
Belangrijke activiteiten: Alzheimer Nederland: 1 maakt onderzoek mogelijk naar preventie, behandeling en genezing van dementie en een beter leven met dementie; 2 zorgt voor ondersteuning van mensen met dementie en hun naasten door hulp en advies; 3 komt landelijk en lokaal op voor de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers, in de zorg en in de politiek; 4 werkt actief aan een dementievriendelijke samenleving, waarin mensen met dementie langer kunnen meedoen; 5 geeft voorlichting en informatie om de kennis over dementie en het begrip voor mensen met dementie te vergroten.

Bestuurslid Communicatie & PR

Als bestuurslid Communicatie & PR is het jouw taak om een relevant netwerk op te bouwen waarbij dementie bij mensen onder de aandacht komt.

lees meer >>

Organisatie gegevens

Alzheimer Nederland afdeling Zeeland
Veerweg 37
4471 BJ Sluis
Telefoon: 0613925705
https://www.alzheimer-nederland.nl/
m.brokking@alzheimervrijwilligers.nl

Contactpersoon

Contactpersoon Marina Brokking
Telefoon: 0613925705
Email: m.brokking@alzheimervrijwilligers.nl

Locatie

Locatie Overal in Zeeland!

Alzheimer Nederland afdeling Zeeland

Organisatie actief sinds: 08-09-2023
Organisatie goedgekeurd op: 08-09-2023

Beheerder: Vrijwilligers aan zet, info@ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl