Zoek op trefwoord

Selectie verfijnen

Alle vacatures KBO Herkenbosch (1)

Wij zijn een vereniging die in 1964 is opgericht en die het doel heeft om senioren van 55 jaar en ouder op een leuke en educatieve manier zo lang mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving.

Omschrijving:
Wij streven naar het bevorderen van onderlinge sociale contacten door middel van het organiseren van allerlei activiteiten. We pogen hiermee een stukje eenzaamheid te voorkomen . Belangrijke activiteiten 1. In juli de jaarlijkse feestelijk afsluiting van het seizoen; -Paasviering; -Kerstviering; 2. Konings en surprisekienen; 3. Dagtochten; 4. Thema- en voorlichtingsmiddagen; -aanschuifdiners; 5. Linedance maandagavond; 6. Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO), op maandagmorgen; 7. De wekelijkse kienmiddag op woensdagmiddag; 8. Wandelen of fietsen op donderdagmiddag(twee wekelijks); 9. Kaartmiddag op vrijdagmiddag; 10.jaarvergadering in februari of maart; -11. Bezoek aan eenzamen, zieken; 12. Attenties voor bijzondere verjaardagen en jubilea.

Penningmeester gezocht!

Penningmeester gezocht die het leuk vindt om thuis ongeveer 2 uur per week de boekhouding en de ledenadministratie te verzorgen.

lees meer >>

Organisatie gegevens

KBO Herkenbosch
Sportlaan 18
6075 EV Roerdalen
https://kboherkenbosch.nl/
guido@sars.nu

Contactpersoon

Contactpersoon G.T.C. Sars
Telefoon: 0621678525
Email: guido@sars.nu

Locatie

Locatie Overal in Roerdalen eo!

KBO Herkenbosch

Organisatie actief sinds: 08-09-2023
Organisatie goedgekeurd op: 08-09-2023

Beheerder: Vrijwilligers aan zet, info@ikwilvrijwilligerswerkdoen.nl