Organisaties

Doordat dit systeem volledig webbased is, is het voor kleine en grote organisaties of voor steunpunten vrijwilligerswerk eenvoudig de vacatures voor vrijwilligers te beheren. Naar keus kan het beheer gedaan worden door een steunpunt vrijwilligerswerk, of door een of meer medewerkers van een organisatie. Door het toekennen van autorisatie wordt bepaald wie wat wel of niet mag doen.

 

De kosten voor het plaatsen van vacatures door grote of kleine organisaties worden beperkt gehouden omdat geld verdienen voor ons niet primair van belang is. We willen uiteraard wel uit de kosten kunnen komen omdat we niet gesubsidieerd worden door een overheid of bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden om opgenomen te worden. Het is voor gemeenten mogelijk om een collectief abonnement af te sluiten voor alle organisaties in die gemeente. Ook doen wij graag zaken met lokale en regionale steunpunten voor vrijwilligerswerk. De mogelijkheden voor hen zijn uiteraard heel breed en veel maatwerk is daarbij mogelijk om de eigenheid van die organisatie te waarborgen.

Voor provinciale en landelijke organisaties is het tot nu toe een hele klus om te weten bij welke vacaturebanken hun vacatures nog actueel zijn. Semi-commerciƫle organisaties die ook met vrijwilligers willen werken kunnen van ons systeem ook gebruik maken.